Овце тормозят Кристиано и Джорджина

Кристиано и Джорджина обичат усамотението

Стадо овце смути личните моменти в спалнята на суперзвездата на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо и любимата му Джорджина Родригес. Затова се наложи семейството да се премести в нов дом само седмица след като се нанесе в луксозен имот в графство Чешър, пише "Дейли Мейл".

Когато се завърна при "червените дяволи", португалецът и жена му избраха за спокойствието си и това на четирите деца имение, струващо шест милиона паунда в провинцията. Но и там не намерили покой. Не от досадни фенове, а от още по-досадни овце. Точно пред прозореца на спалнята на звездната двойка сутрин рано-рано излизали влакнатите натрапници и запявали своите блеещи трели, акомпанирани от дрънкането на звънци. Като се добави и миризмата, идилията ставала пълна. В резултат Роналдо не можел да се наспи и бил изнервен. 

Децата се забавляват със стадото овце
Децата се забавляват със стадото овце

Но проблемът бил решен само след седмица. Тъкмо багажът бил разопакован, и се наложило да бъде преместен в имението на бившата звезда на "Юнайтед" Андрю Коул. Е, новата къща на Роналдо има само четири спални, плувен басейн, тенис корт, киносалон и още няколко глезотии, но ставала за известно време. 

Роналдови сега живеят тук
Роналдови сега живеят тук

"Роналдо е истински професионалист и се нуждае от пълноценна почивка - казва пред изданието източник от футболния клуб. - Спокойствието е важно за спортната му форма, затова реши да се премести заедно със семейството си."

Въпросният имот, в който се е преместил Кристиано, се продава за около 3 милиона паунда, но португалецът още не е решил дали да го купува и да остане в него, докато играе в "Манчестър Юнайтед".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене