Оле готви чистка в "Юнайтед"

Оле ще търси промени в своя състав през януари

Седем футболисти може да напуснат "Олд Трафорд" през януари

"Манчестър Юнайтед" планира голяма зимна чистка, като цели седем футболисти може да напуснат "Олд Трафорд" още през януари, твърди вестник "Сън".

Тогава се отваря трансферен прозорец, през който може да бъдат направени сделките. Част от играчите от доста време са спрягани за раздяла с тима. Това са Дони ван де Беек, Джеси Лингард, Фил Джоунс и Ерик Баий. Но към тях може да се добавят както нападателят Антони Марсиал, така и двамата бекове Диого Далот и Алекс Телеш.

От ръководството на "червените дяволи" планират да проведат разговори с представители на тези футболисти. Така ще бъдат обсъдени вижданията на двете страни преди настъпването на януари, когато ще бъдат взети крайните решения.

Напрежение в "Манчестър Юнайтед" има след първата загуба през сезона с 1:2 от "Йънг Бойс" в Шампионската лига. След поражението в Швейцария мнозина анализатори изразиха притеснения за тима на Оле Гунар Солскяер. Един от най-дейните в това отношение бе легендата на "Манчестър Юнайтед" Рио Фърдинанд. Той заяви, че след като Кристиано Роналдо е бил сменен в мача от Шампионската лига, португалецът е заел мястото на Солскяер като треньор на тима. Кристиано бе видян да крещи към терена, като Рио смята, че Роналдо е давал инструкции на своите съотборници.

Кристиано Роналдо бе сменен срещу "Йънг Бойс"
Кристиано Роналдо бе сменен срещу "Йънг Бойс"

Солскяер реагира бързо. "Рио отново говори за неща, от които наистина не разбира - заяви Солскяер. - В ситуацията, която се визира, трябваше да има жълт картон за Мартинс Перейра, защото събори Неманя Матич. И Бруно Фернандеш, и Кристиано внезапно скочиха и бяха до мен в техническата зона. Те останаха там за кратък момент и извикаха на съдията. Но след това и двамата седнаха. Знаем, че в тази техническа зона е разрешено да стои само един човек. Но от страна на Роналдо и Бруно това беше просто импулс на момента. Нямам проблем с това те да проявят някаква емоция и след това да се върнат местата си. Не е Роналдо човекът, който тренира играчите."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене