Певецът Ланс Бас стана татко на близнаци (Снимки)

СНИМКИ: Инстаграм/lancebass

След като в продължение на няколко години се бориха да се сдобият с потомство, бившият изпълнител от групата "Ен синк" Ланс Бас и брачният му партньор Майкъл Търчин станаха родители на близнаци, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл".

Бас и Търчин оповестиха през юни, че в началото на ноември очакват потомство. Бебетата обаче са се появили на бял свят преждевременно. Близнаците са родени на 13 октомври от сурогатна майка.

От публикацията на Ланс Бас в Инстаграм става ясно, че щастливите родители са избрали за децата си имената Аликзандър Джеймс и Вайълет Бети, предава БТА.

"Бебетата дракони се появиха. В момента ми е трудно да опиша как се чувствам. Благодаря много за пожеланията. Как сменяте памперси?", написа певецът в социалната мрежа.

Ланс Бас и Майкъл Търчин са заедно от 2011 г. Двамата се сгодиха през 2013 г., а през 2014 г. сключиха брак. Водени от желанието да имат деца, брачните партньори започнаха да търсят сурогатна майка през 2018 г. От тогава двойката има девет провалени опита да се сдобие с потомство, докато щастието не им се усмихва миналата седмица.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене