Анджелина Джоли омая римляните, срещна се и с 80 ученици от предградията

Анджелина Джоли се снима с ученици на среща в Рим СНИМКИ: Инстаграм

В последния ден от визитата си в Рим Анджелина Джоли се срещна с 80 ученици, много от които глухи, от две училища от столичните предградия. Кинозвездата, която закри 16-ия празник на киното във Вечния град, отиде с охрана от десетина бодигардове в Дома на киното, където бяха разговорите с децата на възраст между 10 и 12 г. Тя беше придружена от колегата си Кит Харингтън, с когото направи промоция на новия си филм за супергерои „Вечните”. Режисьорка е носителката на Оскар за „Земя на номади” Клои Жао.

„Мисля, че вашите въпроси са особено интелигентни заради простия факт, че децата са по-интелигентни от възрастните. Не го забравяйте никога, не бъдете объркани и не правете винаги и само нещата, които ви карат да правите. Важното е да сте обединени, защото така сте много по-силни”, обърна се ентусиазирано звездата към детската публика. В последния ден от престоя си в Рим именно учениците бяха тези, които задаваха въпросите към актрисата. Джоли, която е майка на 6 деца, 3 от които осиновени, е ангажирана в много социални каузи по света. За разговорите с учениците звездата отиде облечена със сив пуловер и широк удобен панталон. За сметка на това обаче при представянето си на червения килим на закриването на кинопразника Джоли показа сребриста рокля на „Версаче”, прилепнала по тялото й. ”Божествена”, както коментира в инстаграм дизайнерката Донатела Версаче. Кинозвездата дефилира ръка за ръка с две от дъщерите си – 16-годишната Захара, която е осиновена в Етиопия, и 15-годишната Шайло, родена от брака й с Брад Пит.

“За мен героини са жените на предна линия всеки ден срещу дискриминацията, онези, които се посвещават на други, които работят за бежанците. Става въпрос за хора, които е трябвало да избягат заради нещата, в които вярват, за своите права и за да защитят семействата си. Те преживяват с малко. За късмет в света има повече добро, отколкото зло”, каза на пресконференция за филма си звездата. ”Всички ние носим следи у себе си, които са резултат от понесени щети. Аз съм човек късметлия, но и аз имам своите рани”, каза Джоли.

Заедно с децата си, с които беше в Рим, тя беше най-преследваната от папараци и фенове звезда по улиците. Във Вечния град го нямаше само Пакс, второто й дете, осиновено във Виетнам.

Звездата с две от дъщерите си – Захара и Шайло, на червения килим на Кинопразника на Рим
Звездата с две от дъщерите си – Захара и Шайло, на червения килим на Кинопразника на Рим
Джоли на фона на Вечния град
Джоли на фона на Вечния град
Актрисата с децата си на разходка из Рим
Актрисата с децата си на разходка из Рим
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене