Бари - новата голова машина в "Левски"

Бари започна да бележи за "Левски"

Нападателят на "Левски" Билал Бари се отчете с хеттрик за победата със 7:0 над "Септември" (Симитли) на 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Това са първите три гола в един мач за голаджията със синята фланелка.

"Пак ще има почерпка с пици", майтапеха се служителите на "Герена".

Както е известно, мароканецът с френски паспорт се разписа за сефте срещу "Локомотив" (Сф) след дълга суша. Той вкара дебютно едва в 28-ия си мач с фланелката на "Левски". На другия ден след двубоя нападателят почерпи съотборниците си и щаба с пици. Сега се очакваше да се отчете отново след първия хеттрик на заниманието снощи. Някои си направиха устата за торта.

"Искам да вкарвам хеттрикове за "Левски" в следващите мачове - заяви Бари. - Работим по-здраво на тренировки. Целият отбор се труди, за да вкарвам голове, и това се вижда. Атмосферата е по-добра, когато печелим. Станимир Стоилов е добър треньор. Кара ни да тренираме здраво и да си вършим работата. Когато не вкарам, работя повече на тренировки и всичко си идва по местата."

След дългата суша той вече има пет гола в последните три мача на "Левски". Освен във вратите на "Септември" и "Локо" (Сф) Бари се разписа и при победата с 3:0 над "Пирин".

Младият вратар на "сините" Пламен Андреев ще пази във всички мачове за Купата на България, в които отборът вземе участие, независимо от съперника. В двубоите от надпреварата той замества капитана Николай Михайлов. Така 16-годишният юноша ще трупа опит.

На "Левски" предстои тежко гостуване на "Черно море" в събота. Треньорът Станимир Стоилов ще може да разчита на всички свои играчи. След изтърпяно наказание ще се завърне Радослав Цонев.

"Искам да видя играещ "Левски", който търси победата. Щом Илиан Илиев се оплаква от терена, значи има проблеми. "Черно море" са стабилни, добре комбинират. На нас ще ни е нужна добра организация, за да се представим добре", заяви Мъри.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене