Йомов на мушката на Стойчо

Георги Йомов (вляво) разочарова срещу "Лудогорец"

Нападателят на ЦСКА-София Георги Йомов е попаднал на мушката на треньора Стойчо Младенов и е отнесъл критики за представянето си в мача срещу "Лудогорец" в Разград, загубен от гостите с 0:2. Възпитаникът на школата на "Левски" е чул тежки думи на разбора вчера, издадоха от лагера на "червените".

С тази победа "орлите" вече са със седем точки преднина в класирането. Головете отбелязаха Пиерос Сотириу в 78-а минута от дузпа и Мавис Чибота в добавеното време. Чибота изработи и дузпата след няколко грешки в защита на гостуващите футболисти, което вбеси Стойчо Младенов, който не сдържа нервите си и след мача.
"И тримата ни нападатели играха слабо, под нивото си - избухна за пореден път срещу възпитаниците си Младенов. - На Йомов му е за първи път да има спад. При Кайседо и Яник не се получиха нещата, това бе основният ни проблем - атаката." Наставникът е провел и разговор на четири очи с внука на легендарния халф на "Левски" Тодор Барзов и му е обяснил, че очаква повече от него, тъй като има уменията на терена.
"Изключително голяма тактическа грешка. Равностоен мач до 78-ата минута, където от наш корнер стана контраатака, което е непростимо. Можеха тактически фаул да направят, а ние ги съпровождахме до наказателното поле. Елементарно и детско поведение на терена в този момент. Това говори лошо за начина на мислене и начина на поведение на терена. Това са детски неща, учат се от ДЮШ. Откакто съм треньор на ЦСКА, точно това говоря. Работим бавно, мудно, разгадават ни лесно. Трябва ни динамика, но това се постига с много работа", гневи се Младенов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене