Продължението на “Сексът и градът” и у нас в деня на световната му премиера

Миранда, Кари и Шарлът (от ляво на дясно) в “Просто
ей така”
СНИМКА: HBO БЪЛГАРИЯ

Един от най-популярните сериали в телевизионната история - “Сексът и градът”, се завръща с нови епизоди просто ей-така от 9 декември. Такъв е и надсловът на продължението - “Просто ей така”, който веднага препраща зрителите към онази лекота на любимия сериал, с която той се вглеждаше и в най-сложните човешки проблеми.

И ако преди го правеше през преживяванията на 4 приятелки, които се опитваха да намерят не само голямата любов, но и себе си, сега то проследява Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), докато се ориентират в сложната реалност на живота и приятелството на 3 жени на прага на петдесетте.

От месеци е ясно, че тяхната колежка Ким Катрал, която изигра ролята на най-устатата от групата - Саманта, няма да се върне към “Сексът и градът”. Актрисата никога не е крила, че не поддържа прекрасни отношения със Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

“Ние не сме най-добри приятелки, ние сме професионални актриси и си имаме отделен живот”, каза Ким Катрал още през 2008 г.

“Никога не съм казвала, че не я харесвам. Никога не бих го направила и не е така... Саманта няма да е част от историята, но винаги ще е част от нас, без значение къде сме и какво правим”, обясни самата Сара Джесика Паркър наскоро.

Освен трите приятелки на екрана се връщат и други добре познати образи. Марио Кантоне пак ще е Антъни, Дейвид Айгенбърг - Стийв, Евън Хендлър - Хари, и разбира се, Крис Нот като Тузара.

В “Просто ей така” е и последната роля на Уили Гарсън, който пак се превъплъщава в ролята на Станфорд Блач. Той почина на 21 септември, след като се бореше с рак на панкреаса. Затова и Уили ще се появи само в един епизод на “Сексът и градът”.

В актьорския състав на продължението има и доста нови лица. Сред тях е Сара Рамирес, която играеше в “Анатомията на Грей”. Героинята ѝ тук ще е стендъп комедиантка, която води свой подкаст, а в него чест гост е Кари Брадшоу.

Сарита Чоудхури (“Кама сутра: Приказка за любовта”) ще изиграе влиятелна брокерка на имоти в Манхатън.

Никол Ари Паркър (“Империя”, “Полицаите от Чикаго”) ще е в ролята на Лиса Тод Уексли - майка на три деца, която живее на Парк Авеню.

Първите два епизода на продължението ще могат да се гледат и у нас в деня на световната му премиера - 9 декември, в HBO GO.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене