Десислава Радева прибра косата за втория мандат

Съпругата на президента на
 19 януари 2022 г.

СНИМКИ: РУМЯНА  ТОНЕВА

Преди пет години бе със средна

дължина, сега с непретенциозен кок

С непретенциозен кок и тоалет в наситеносиньо - така се появи на клетвата на Румен Радев съпругата му Десислава. За встъпването във втория мандат президентшата избра коренно различна визия от тази, с която бе на първата инаугурация. Обикновено тя се появява със спусната коса. Сега я бе прибрала в небрежно елегантен кок, в който личаха светлите кичури, добавени в косите ѝ. По време на клетвата преди пет години тя нямаше русоляви тонове, а бе изцяло брюнетка. Дългата малко под раменете ѝ коса бе леко извита навън. Ако се вярва на твърденията, че прическата носи послание, прибраната коса показва, че Радева демонстрира дисциплинираност.

С нея шега не бива, защото се справя с всеки проблем. Спуснатата под раменете коса, с която бе преди пет години, доста се доближава до същите тези послания. Жените, които избират подобни фризури, са целеустремени и с увереност се справят с всичко, с което се захванат.

По време на първата клетва Десислава Радева бе заложила и на бяло силно вталено сако и черна рокля до коляното. Класическа комбинация, с която не може да се сбърка и е подходяща за всякакви поводи. За официалното встъпване на съпруга ѝ във втория мандат тя заложи на тоалет, изцяло в наситеносиньо. Дори маската на лицето ѝ бе от същата материя и в същия тон като сакото и полата. Този път класическата дължина до коляното тя смени с миди - до средата на прасеца, абсолютен хит в дизайнерските колекции през последните няколко сезона. Тази дължина не пасва на всяка фигура, тъй като допълнително прави оптически по-ниски дребничките жени. Десислава Радева обаче може да си позволи миди благодарение на високия си ръст.

Десислава Радева преди пет години
Десислава Радева преди пет години
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене