В най-дискретното семейство на Холивуд Райън Гослинг готви, Ева Мендес мие чиниите

Райън Гослинг печели "Златен глобус" с ролята си в мюзикъла "Ла Ла Ленд"

Известната актриса разказва как са разпределени домакинските задължения в звездния им дом

Актрисата Ева Мендес е истинска маниачка на чистотата. Това става ясно от нейна изповед пред светското списание “Пийпъл” в средата на май. До степен, че е решила да инвестира в марка антибактериални гъби, които рекламира в профила си в инстаграм. В интервюто тя разказва как са разпределени домакинските задължение между нея и звездния ѝ партньор Райън Гослинг, с когото са двойка от 2011 г. и имат две дъщери. Семейството е едно от най-дискретните в Холивуд, а освен това държи да не се отличава от останалите хора, които влагат сами усилия да поддържат дома си и най-вече да споделят повече време с децата си.

Ева Мендес предпочита да е вкъщи с децата си пред червения килим.
Ева Мендес предпочита да е вкъщи с децата си пред червения килим.

“Райън е готвачът. Той е невероятен готвач”, казва майката на 8-годишната Есмералда Амада и 6-годишната Амада Лий. “Мисля, че сме намерили много добро равновесие помежду си: “Ти готвиш, аз чистя”. При нас се получава добре”. Мендес разказва, че обожава да мие чинии и дори твърди, че за нея това има терапевтичен ефект.

“В миенето на чинии за мен има и някакъв момент на медитация

- обяснява тя. - Всичко това отива много по-далече от обикновеното почистване. Наистина ми дава някаква яснота в мислите. Чистата мивка е като ясното съзнание за мен”, казва актрисата, която е израснала в скромно семейство на кубински имигранти в Маями и като дете е живяла в съвсем малък апартамент в Южна Калифорния. През младостта си именно тя вършела основната част от домакинската работа.

На Гослинг тя разчита да сложи на трапезата им нещо много вкусно. А кулинарните специалитети очевидно му се удават, защото се говори, че той

сам е сготвил менюто за първата им среща

Талантливият канадец обаче трябва да се съобразява с едно важно обстоятелство – Мендес е пескарианка – т.е. по здравословни причини тя не яде месо, но си позволява риба и всякакви други морски дарове.

Носителят на “Златен глобус” за мюзикъла “Ла Ла Ленд” твърди, че не дели домашните задължения на мъжки и женски. Признава дори, че винаги е предпочитал женската компания. Отгледан от майка си и голямата си сестра, той и днес е единствен мъж в семейството. “Жените са по-добри от нас и ме правят по-добър”, казва главата на семейството.

Любовта между Мендес и Гослинг пламва през 2011 г. по време на снимките на съвместния им филм “Мястото отвъд дърветата”. В него героят на Райън е мотоциклетен каскадьор, принуден да участва в банков обир, за да може да издържа новородения си син. Ева е майката на бебето в тази много разтърсваща и тъжна криминална драма. След края на снимките двамата започват да се срещат и макар да нямат официален брак, са смятани за едно от най-стабилните семейства в кинобизнеса. Разликата във възрастта изобщо не е пречка за щастието им – Мендес е

почти 7 г. по-голяма от партньора си

По време на церемонията за “Златен глобус” през 2017 г., когато взе наградата за най-добър актьор в мюзикъл, Гослинг наруши протокола и от сцената направи истинско любовно признание на Мендес: “Бих искал специално да благодаря на един човек и да кажа, че докато аз пеех, танцувах и свирех на пиано и имах възможност да преживея тези прекрасни моменти в един филм, моята дама отглеждаше дъщеря ни, бременна с втората ни дъщеря, и се опитваше да помогне на брат си да се пребори с рака. Ако тя не беше поела всичко това върху себе си, сигурно на тази сцена щеше да е някой друг, а не аз. Така че, любов моя, благодаря ти”, обяви актьорът.

Мендес пък е признавала в интервюта, че пред червения килим определено предпочита моментите у дома с двете си деца. През 2019 г. тя призна, че избягва да говори на малките си дъщерички за Холивуд, защото “славата е нещо суперплашещо, когато трябва да отглеждаш деца”. Актрисата разкрива, че Есмералда и Амада никога не са я виждали по време на работа. “За тях аз съм просто мама. И съм повече от щастлива да бъда просто мама”, казва актрисата.

По време на локдауните покрай пандемията двете момиченца били затворени у дома като всички останали и затова родителите правели всичко възможно да ги забавляват, разказва Гослинг. “Мисля, че двамата с Ева тогава

изиграхме повече роли, отколкото през цялата си кариера”,

добавя той.

Пак с мисълта за наследничките си звездите продадоха в началото на годината къщата си в Лос Анджелис и се пренесоха в ранчото си в Санта Барбара, по-далече от погледите на любопитните. Къщата от 4 спални и 4 бани, голям двор и басейн бе купена за 4,9 млн. долара. Сега двойката се оглежда за нова къща в родната на Гослинг Канада, в Онтарио, за да са момиченцата далече от светлините на прожекторите. Докато чакат, се наслаждават на дома си в Санта Барбара, който е много колоритен – той е съставен от 4 свързани помежду си хамбара на по 200 години. Имотът преди това е принадлежал на режисьора Жоел Шумахер, починал през лятото на 2022 г. Най-ценното в това имение, което е само на 2 ч път от Лос Анджелис, е уникалната гледка към океана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене