Новото гадже на Дара е доктор по фармакология

Дара и Ервин в Швейцария 
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ПЕВИЦАТА

Двамата са заедно от около половин година, певицата пусна общи снимки от Нидерландия и Швейцария

Певицата Дара отново е влюбена. След като дълго време ревностно криеше личния си живот, сега тя публикува в профила си в инстаграм снимки с новия си приятел и написа Mi amore (в превод “Любов моя”). Двамата бяха на почивка в Цюрих, Швейцария, а на снимките изглеждат много влюбени. На стори тя пусна дори кратко видео, в което се целуват.

Преди два месеца пък публикува кадри от Нидерландия, на които позира с няколко човека, един от които е приятелят ѝ. Но на тези снимки нищо не подсказва, че двамата имат връзка. Всъщност са заедно от около половин година и явно вече нещата са доста сериозни, за да реши Дара официално да го представи в социалните мрежи. Любимият ѝ мъж се казва Ервин Иванов и е лекар и доктор по фармакология. Дара е на 23 г., а той е малко след 30-те.

Ервин Иванов развива сериозна научна дейност. Защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарстводоставящи системи с чисти канабиноиди и екстракти от канабис. Говори за канабис и канабиноиди в различни събития по света. Има публикации за 3D модели на култивиране на рак, противоракови ефекти на различни канабиноиди. Притежава няколко патента за производствени методи и иновативна формулировка в областта на канабиноидите.

Кариерата на Дара също върви повече от добре. Видеото към хитовото ѝ парче грабна приз на сръбските музикални награди. Месец по-рано то спечели и статуетка за БГ видеоклип на наградите на БГ радио. В момента тя е ангажирана със снимки за “Гласът на България”, където е ментор. А скоро ще пусне и нова песен. (24часа)

Двамата влюбени в Нидерландия
Двамата влюбени в Нидерландия
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене