Бившата жена и дъщерята на Ерос Рамацоти танцуват заедно в новия му видеоклип

Част от видеоклипа с Ерос, Мишел и Аурора
СНИМКИ: Инстаграм Ерос Рамацоти и Аурора Рамацоти

Ерос Рамацоти събра заедно бившето си семейство в най-новия си видеоклип, който е като химн на универсалната любов и на свободата да обичаш, както искаш, без граници и бариери. Мишел Хунцикер и Аурора Рамацоти танцуват във видеото на поп звездата към песента му „Ама” (в превод – „Обичай”). Две седмици след обявяването на дискографския проект на певеца „Безкраен ритъм”, който ще излезе официално на 16 септември 2022 г., сингълът беше лансиран в Ютуб чрез официалния си видеоклип. Той стана веднага един от най-слушаните по радиата в 24 страни по света.

Видеото е по идея на Ерос Рамацоти и представлява послание за нова и универсална любов. Музикантът пожела до себе си в клипа първата си съпруга Мишел Хунцикер, която също е звезда от шоубизнеса, и общата им дъщеря - 25-годишната Аурора.

Аурора с родителите си
Аурора с родителите си

"Обичай" е пожелание, покана светът да бъде видян с нови очи в този сложен момент, в който омразата и огорчението са твърде чести явления. Обичай ближния си, обичай себе си, обичай хората, които са до теб, онези, които са обогатили живота ти, онези, с които любовта никога не е приключила, а просто се е трансформирала в нова форма – различна, но важна.

Клипът е сниман в едно от най-модерните студия в Италия.
Клипът е сниман в едно от най-модерните студия в Италия.

Новото видео на певеца беше снимано в първото студио в Италия и едно от най-големите в Европа, което разполага със снимачна площадка за виртуално възпроизвеждане на LED екрани. То осигурява виртуална сценография,създадена със софтуер за анимационни филми в 3D.

Майка и дъщеря заедно във видеоклипа
Майка и дъщеря заедно във видеоклипа

Ерос Рамацоти и Мишел Хунцикер бяха една от най-клюкарстваните и най-обичаните двойки в Италия, когато бяха женени – от 1995 до 2002 г. Въпреки раздялата им техните фенове не спряха да мечтаят един ден пак да се съберат. И Ерос, и Мишел сключиха втори бракове, от които им се родиха и други деца, но в момента и двамата са разделени и с вторите си спътници в живота. По всичко изглежда, че двамата след това станаха по-близки. „Промениха се доста неща”, коментира за родителите си пред медиите Аурора Рамацоти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене