Пек и дъжд не спряха 17 000 окупирали Бургас за 2 концерта

Arctic Monkeys
СНИМКИ: ЕВЕЛИН ЗАФИРОВА

От 7 ч сутринта чакаха за Arctic Monkeys, преди
шоуто на Джейсън Деруло се изсипа порой

Arctic Monkeys
Arctic Monkeys
17 хиляди души се събраха през уикенда на пристанището в Бургас за два от най-големите концерти за тази година. Нещо повече - и двата бяха на артисти, които в момента са в топкласациите, любимци на милиони хора по цял свят и идват за първи път в България - Arctic Monkeys и Джейсън Деруло.

Концертът на Arctic Monkeys отбеляза и своеобразен рекорд, билетите бяха продадени за минути още преди няколко месеца. А истеричният интерес към английската рок банда си пролича още в сутрешните часове преди концерта в петък вечерта.
Inhaler
Inhaler
Най-нетърпеливите фенове обсадиха алеята към пристанището в 7 ч сутринта, за да се доберат до най-хубавите зони пред сцената, висейки цял ден под жаркото слънце. Подгряването на изпълненията на Arctic Monkeys започна с “Джеръми?” и продължи с младата ирландска група Inhaler, чийто вокал е синът на Боно от U2.
Inhaler
Inhaler
Джейсън Деруло
СНИМКА: ИЛИЯН РУЖИН
Джейсън Деруло СНИМКА: ИЛИЯН РУЖИН

Самите Arctic Monkeys бяха посрещнати с оглушителни викове, а концертът им започна с хита Do I Wanna Know?. Писъците на екзалтираната публика не спряха до бисовете - No. 1 Party Anthem, I Bet You Look Good on the Dancefloor и R U Mine?

Arctic Monkeys
Феновете на Джейсън Деруло се разминаха с жегата на концерта в неделя вечерта, но пък ги заля порой. Въпреки дъжда те търпеливо изчакаха световната звезда да излезе на сцената. Като по поръчка точно преди началото на шоуто пороят намаля и само леко ръмеше. Джейсън Деруло и неговите танцьори направиха истински купон, в който цялата публика се включи, танцувайки и пеейки с цяло гърло всичките му хитове. Той не само показа защо е световна звезда с гласовите си възможности, включително с акапелно изпълнение, но не спря и да комуникира с феновете.
Arctic Monkeys
Джейсън Деруло
Джейсън Деруло
Джейсън Деруло
Джейсън Деруло

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене