Орлин Павлов избра Стефани Плачкова за победител в състезанието Раздвижи се!Денс денс

Стефани Плачкова е победителката в супер нашумялото състезание за танци на Disney Channel - Раздвижи се! Денс Денс. Орлин Павлов и всички фенове на канала, избраха нейния клип за най-добър. Стефи ще бъде българската Раздвижи се! звездата в Лондон и ще получи невероятната възможност да танцува с хореографа Джей Ревел, работил със звезди като Кели Роланд, Черил Коул, Александра Бърк.

Студиото Pineapple предлага най-голямо разнообразие от танци в цяла Европа. Повече от 40 различни стила се преподават на над 3 500 члена на клуба всяка седмица. Редица световно известни звезди наемат студиото и танцьорите за заснемане на продукции.

Финалистите от страните участвали в конкурса Раздвижи се! Денс Денс, заедно ще посетят студио Pineapple, където с помощта на световно известни хореографи ще тренират различни танци 5 дни. Всеки един от финалистите ще запише собствено професионално денс клипче, което след това ще бъде излъчвано по Disney Channel.

"След като се видях в десетте финалисти много се зарадвах, но когато ми съобщиха, че аз съм победителката направо не можах да повярвам. Заснемането на клипчето ми костваше само 30 секунди. Това е голям шанс за мен!" сподели Стефи от Бургас, която се занимава с танци от 3 годишна и това е най-голямата й страст.

След завръщането на Стефани от Лондон ще се излъчи подробен филм по Disney Channel с цялото и незабравимо приключение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене