Адам Ливайн и съпругата му на романтично пътешествие след слуховете за изневяра

Адам Ливайн и Бехати Принслу КАДЪР: Туитър/RealArabellaTom

Адам Ливайн и съпругата му Бехати Принслу бяха заснети да пътуват заедно на романтично пътешествие на фона на неотдавнашните драматични твърдения за изневяра от страна на Адам.

43-годишният фронтмен на Maroon 5 беше забелязан да се качва на частен самолет от Санта Барбара до Лас Вегас заедно с бременната си съпруга, модел на Victoria's Secret, в четвъртък, само една седмица след като 23-годишният модел на Instagram Съмнър Стро заяви, че е имала "афера" с певеца, след като той многократно ѝ е изпращал флиртуващи съобщения.

Музикантът се обърна към твърденията и отрече да е имал афера, настоявайки, че е бил "наивен и глупав", за да изпрати съобщенията на Съмнър.

След драмата Адам и съпругата му изглеждаха по-щастливи от всякога. Бременната Бехати беше облечена в небрежен костюм с леопардов принт, докато съпругът ѝ също беше избрал по-разчупен вид с черна тениска и дънки.

Въпреки че Бехати все още не е отговорила публично на обвиненията срещу съпруга си една седмица след бомбастичната новина, източник заяви пред E! News, че бившият модел на Victoria's Secret е "разстроена, но му вярва, че не е имало физическа афера".

"Те са били заедно през цялото това време. Тя смята, че са щастливо женени, и е шокирана да разбере какво се е случвало зад гърба ѝ", разказва източникът.

Източникът добави, че макар Адам да твърди, че между него и Съмнър "не е имало нищо физическо", той е "разочарован от себе си и разстроен, че е наранил семейството си".

Макар че Адам отрича да е имал афера с модела на Instagram Съмнър, той признава, че е "преминал границата", докато ѝ е изпращал съобщения. В изявление след бомбастичните обвинения на Съмнър Адам пише:

"Искам да изясня ситуацията. Направих нещо лошо, като говорих с някой друг, освен със съпругата ми, по какъвто и да е флиртуващ начин. Не съм имал афера, но въпреки това преминах границата в един жалък период от живота си. В определени случаи това стана неприемливо, обърнах внимание на това и предприех активни стъпки, за да поправя това със семейството си. Жена ми и семейството ми са всичко, за което ме е грижа на този свят. Да бъда толкова наивен и глупав, че да рискувам единственото нещо, което има истинско значение за мен, беше най-голямата грешка, която някога бих могъл да направя. Никога повече няма да я направя. Поемам цялата отговорност. Ще се справим с това. И ще се справим заедно", добави той.

Адам публикува изявлението, след като Съмнър заяви, че е имала едногодишна афера с него във видео в TikTok, информира dir.bg.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене