Щерка забърква Стиви Джи с мафията

Г-ца Джерард припечелва в социалните мрежи

Лили Джерард залюби сина на престъпен лейтенант

Дъщерята на бившия футболен национал на Англия Стивън Джерард - Лили, го забърка с организираната престъпност, известява в. "Сън".

18-годишната хубавица намери любовта в сина на злодей, свързан с известен престъпен картел. Става въпрос за Лий Бърн (23), който е син на Лиъм Бърн. Самият Лиъм е сочен за лейтенант на престъпния картел на ирландския бизнесмен Даниъл Кинахън, който е свързван с убийства в Обединеното кралство, пране на пари, рекет и контрабанда на наркотици за милиони лири. Връзките на Бърн-старши с картела Кинахан се появиха във Върховния съд на Ирландия през 2018 г., когато се твърдеше, че той е бил на "най-високото ниво" в организираната престъпност. Адвокатите тогава казаха на съда, че Бърн е бил "близък и доверен сътрудник и лейтенант" на Кинахан.

Лили често гостува на Лий във Формби
Лили често гостува на Лий във Формби

За познанството между Лили и Лий се знае още от пролетта, но досега беше известно само, че се засичат в обща компания. Но това лято двамата се наслаждаваха на слънчева почивка в Ибиса, като казаха, че са били там по едно и също време с приятели и са споделили снимки онлайн, включително една, на която Лий я целува по главата. Изданието уточнява, че няма предположения те да са замесени в бандата или някаква престъпност.

Лий се сблъска със закона през януари, когато получи предупреждение от полицията в Мърсисайд за това, че катастрофира със своето BMW M3 на стойност 80 000 паунда на магистрала 62. Приятели казват, че той и Лили обичат да ходят на срещи и тя е била чест посетител на апартамента му във Формби.

Самият Стиви Джи беше сниман миналата седмица заедно с Лиъм Бърн по време на разговор. Също така се появи и видео на мениджъра на "Астън Вила" Джерард и Бърн-старши, които седят и разговарят в бар в Ибиса.

Стивън Джерард
Стивън Джерард

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене