Легендата на "Аарау" Петър Александров: Роналдо влияе на съдиите!

Петър Александров

Швейцария се моли Зомер да пази срещу иберийците

"Кристиано Роналдо умее да влияе на съдиите и това със сигурност се има предвид от щаба на Швейцария преди осминафинала срещу Португалия на световното. Иберийците влизат като фаворит в този мач, но това в никакъв случай не им гарантира място на четвъртфиналите."

С този коментар специално за читателите на "България Днес" легендата на "Аарау" Петър Александров анализира ситуацията преди днешния сблъсък на стадион "Лусаил" в Доха. Двубоят е с начален час 21,00 и ще бъде излъчван директно по Нова и Диема спорт 3. В Швейцария всички се надяват, че титулярният вратар на "кръстоносците" Ян Зомер ще бъде възстановен за мача с Португалия. Стражът пропусна срещата със Сърбия в предварителната група заради заболяване. "Самото присъствие на Зомер на терена дава спокойствие на защитата и на целия отбор - категоричен е Петър Александров. - Вратарят е много важна част от този състав на Мурат Якин. - От изключително значение за сблъсъка срещу Португгалия е силният колектив, изграден от селекционера на Швейцария. Иберийците имат предимство по отношение на индивидуалната класа в отбора си. Кристиано Роналдо продължава да има своята роля на игрището с цялостното си присъствие, а и с влиянието си върху съдиите. След почти всяко негово падане на терена следва сигнал за нарушение."

Изненадващо или не, според анкета на популярното португалско издание "А Бола" 70 на сто от запалянковците не искат Кристиано да започва като титуляр на световното. Останалите 30% продължават да се доверяват на Роналдо, който е първи по мачове и голове за националния отбор - 194 мача и 118 гола.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене