Матю Пери: Взимах по 55 викодина всеки ден и тежах 58 килограма

Матю Пери СНИМКА:  instagram

Матю Пери, който наскоро издаде мемоарите си, призна и защо не може да гледа отново "Приятели" - сериалът бетонирал го за историята. "Всеки сезон ми напомня точно през каква гадост съм минавал. Вземах по 55 викодина на ден и тежах 58 кг", пише "Daily Mirror".

Актьорът, който играе Чандлър Бинг, се бори със зависимостите от наркотици и алкохол през годините, в които участва в сериала.

Въпреки че "Приятели" е толкова голям хит, Матю каза, че му е трудно да гледа ситкома, защото му напомня за неговите борби.

"Не съм го гледал, защото можех да отново да усетя кръга, в който се въртях - пиене, опиати, пиене, кокаин", добави той по-късно.

"Мога да различа сезон по сезон какво е ставало по това как изглеждах. Ето защо не искам да го гледам, защото това е, което виждам. Бях в "Приятели", гледан от 30 милиона души, но не понасям това, че бях брутално слаб", казва той.

Той обаче имал правило - никога не пиел, нито употребявал наркотици, докато работел, от уважение към петимата си колеги. "Разплаквам се всеки път когато се сетя. Мислел съм си: Не е честно, че трябваше да премина през тази болест, докато останалите петима-не", добавя той.

Поредицата приключи през 2004 г. след 10 години, в които групата приятели се сбогуваха с публиката, както и един с друг, съобщава dir.bg.

В мемоарите си Матю каза как докато всички хлипали на финала, той бил вцепенен и не чувствал нищо.

Признава, че не знае дали изтръпването е заради тежкия коктейл от лекарства, които е вземал, или защото той "като цяло бил мъртъв отвътре". Споделя, че се надява един ден да бъде достатъчно излекуван, за да гледа "Приятели", защото знае, че сериалът е докоснал толкова много хора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене