Милитао задява бивша

Милитао скъса с Каролине

Защитникът на "Реал" (Мадрид) и Бразилия Едер Милитао стяга помирение с бившата си половинка Тифани Алварес.

Бранителят на "селесао" е на световното първенство. Мечтата му е да вдигне световната купа, но в свободното си време централният защитник продължава да се радва на социалните мрежи. Футболистът на "Реал", който скъса със Каролине Лима малко преди да станат родители на момиченце, започна да следва жената, с която беше преди това - Тифани Алварес. 

Лима не страда много за играча
Лима не страда много за играча

23-годишният бразилец и инфлуенсърката имаха връзка през 2019 г., за която никога не са говорили публично. Младата жена често бе на трибуните да гледа защитника и дори го запозна с майка си. Всичко между тях приключи толкова мистериозно, колкото и започна. След това двамата бързо намериха нови партньори. Тифани започна връзка с Габриел Верон от "Порто". Двамата имат син на девет месеца, но вече са разделени. 

Милитао има дъщеричка Сесилия от Каролине. Малката се роди през юли в седмицата, в която родителите й се разделиха. Лима остана да живее в Мадрид. Наскоро тя беше на празненство в чест на инфлуенсъра и комик Джесика Каяне. Там беше видяна да се целува с трима различни мъже за една вечер.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене