Хокеист надъхва Сабаленка

Тенисистката е влюбена в Константин Колцов

Шампионката от "Аустрелиън Оупън" качи трофея си на лодка

Новата шампионка от "Аустрелиън Оупън" Арина Сабаленка лети на корта, защото е на крилете на любовта. 24-годишната състезателка от известно време насам споделя леглото с легенда в хокея. Тя е надъхвана за спортните си успехи от 17 години по-възрастния от нея Константин Колцов.

Заемащата 5-а позиция в ранглистата на женския тенис досега се харесва на феновете заради агресивния си стил на игра. Въпреки факта, че любителите на тениса следят внимателно изявите й на корта, личният й живот също излезе наяве. Беларускинята не крие, че е в щастлива връзка. 

Плува в лодка с титлата от Австралия
Плува в лодка с титлата от Австралия

Гаджето й Константин Колцов е бивш професионалист по хокей на лед. Той представлява Беларус на зимните олимпийски игри през 2002 и 2010 г. и в продължение на три сезона игра за "Питсбърг Пингуинс" в НХЛ. За последно Колцов бе част от състава на "Динамо" (Минск) в Континенталната хокейна лига. Двамата със Сабаленка са израснали в един град - Минск.

Арина направи специална фотосесия със спечеления в Австралия голям трофей. Тя качи купата на лодка и поплува с нея в езеро в ботаническата градина на Мелбърн. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене