"Дейли мейл": Блек Чайна и Шаная Туейн най-зле облечени на наградите „Грами“ (Снимки)

Блек Чайна и Денсия
СНИМКА: Ройтерс

Канадската певица, известна с псевдонима Шаная Туейн, и американският модел Блек Чайна бяха сред звездите с „най-неуспешни“ тоалети на червения килим на музикалните награди „Грами“, предаде „Дейли мейл“.

Коронясана като „най-зле облечена“ сред всички гости на събитието от множество издания за лайфстайл и мода беше Шаная Туейн, носителка на общо 5 награди „Грами“ за кънтри музика. Певицата позира за снимки на червения килим, облечена с бял костюм на „Харис Рийд“, съчетаващ сако, леко разкриващо черния корсаж под него, и разкроен панталон, изцяло покриващ обувките на звездата. Костюмът проблясваше с хаотично разпръснати черни точки, а огромната шапка със същия десен и яркочервената перука бяха напълно нетипични за Туейн. За да заблести още повече, канадската знаменитост допълни тоалета с аксесоари от френската марка за луксозни бижута „Месика“.

Шаная Туейн
СНИМКА: Ройтерс
Шаная Туейн СНИМКА: Ройтерс

Блек Чайна, модел и реалити звезда, беше на второ място в класацията за „най-зле облечени“ на „Дейли мейл“, както и в списъците на множество други, ангажирани с наградите „Грами“. Правейки остроумната връзка с филма на Дарън Аронофски „Черният лебед“, реакциите в социалните мрежи бяха единодушни – перата на Блек Чайна бяха твърде разсейващи. Силният грим и черни кристали също не допринесоха за олекотяването на претоварващия ефект на тоалета, предаде БТА.

Блек Чайна
СНИМКА: Ройтерс
Блек Чайна СНИМКА: Ройтерс

От присъстващите в списъците за най-неуспешни модни изяви беше и американският певец и актьор Мигел. Облечен в колекцията на „Дизел“ за пролет/лято 2023 г., музикантът привлече вниманието с деним от глава до пети.

„Въпреки, че „Y2K“ тенденцията е на мода в момента, да носиш новата версия на изцяло на тоалетите от деним на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк от 2001 г. всъщност не е добра идея“, коментира „Дъ лист“.

Камерунката Денсия пък пристигна на червения килим в тоалет, вече носен от рапърката Карди Би през декември 2020 г. Кристалите, съставящи яката и украшението за глава, напомнят за също толкова претовареното облекло на камерунската певица по време на Американските музикални награди през 2022 г. Както тогава, така и сега тоалетът на звездата не оставя почти нито една част от самата нея на показ, а отвлича вниманието единствено към смущаващо големия брой кристали.

Денсия
СНИМКА: Ройтерс
Денсия СНИМКА: Ройтерс

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене