С 4 торти отбелязаха 80 г. на Ал Бано на Сан Ремо

АЛ БАНО
СНИМКА: Инстаграм Ал Бано

Втората вечер на фестивала в Сан Ремо премина отново с бляскави тоалети, звездно участие, скандал и политика, предадоха АНСА и РАИ Уно, цитирани от БТА.

Вчера бяха изпълнени останалите 14 песни в конкурсната програма и бе представена общата класация до момента, в която продължава да води Марко Менгони. На второ място е дуетът „Колапеше и Дамартино”, а на трето - певицата Мадам.

Ководеща на втората фестивална вечер беше журналистката Франческа Фаняни, избрала да облече три тоалета в черно-сивата гама от серията „Армани приве”, проектирани от „Крал Джорджо”, както италианците наричат Джорджо Арамани. 

Другият ководещ на фестивала - Джани Моранди, пък пя заедно с Ал Бано и Масимо Раниери и тяхното импровизирано трио изпълни микс от най-прочутите им хитове. След това на сцената на фестивала бяха изнесени четири огромни торти в чест на Ал Бано, който през май навършва 80 години. На всяка торта имаше по 20 свещички.

Звездните чуждестранни гости на фестивала бяха „Блек айд пийс”, които изпълниха най-прочутите си парчета.

А междувременно младият италиански изпълнител Бланко, който в първата фестивална вечер унищожи декорацията от рози на сцената, разгневен заради проблеми със звука, попречили му да чува добре гласа си и беше бурно освиркан заради това, се извини на публиката и на жителите на Сан Ремо със специално парче в интернет, наречено „Аристон”, носещо името на театъра, в който се провежда фестивалът. Това обаче не намали критиките срещу него, че се е държал невъздържано. В интернет се появиха и доста шеги, вдъхновени от сценичния му гняв. Но се появи и версията, че всъщност гневната проява била режисирана от певеца и съгласувана с организаторите на фестивала. Това пък породи коментари, че ако хипотезата се окаже вярна, то разрухата, която Бланко остави на сцената, е проява на доста лош вкус в момент, в който през няколко страни от Италия – в Турция и Сирия цари разрушение от катастрофалните земетресения.

Днес фестивалът в Сан Ремо продължава с участието на „Монескин”, които преди броени дни не успяха да спечелят наградата „Грами” за нов изпълнител, за която бяха номинирани и това беше първи голям удар за тях в успешната им кариера.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене