Вижте кои са палавите звезди с над 50 гаджета зад гърба си (Снимки)

Тейлър Суифт КАДЪР: Инстаграм/taylorswift

Дългогодишните връзки в света на Холивуд са рядкост. Това не бива да ни учудва, тъй като звездите водят много активен социален живот и постоянно се запознават с нови хора. В галерията вижте кои са известните личности, излизали с повече от 50-има партньори.

Тейлър Суифт

Песните на Тейлър Суифт често са свързани с бившите й гаджета. Поп звездата е имала множество известни партньори, сред които Тейлър Лаутнър, Джейк Гиленхал, Джон Майер, Хари Стайлс и Том Хидълстън. Дългите връзки са рядкост за нея. Смело може да кажем, че певицата не остава дълго сама, тъй като е имала около 50 гаджета.

Джон Майер

Певецът стана известен през 1998 г. и оттогава той е бил с много известни дами. Сред тях са Джесика Симпсън, Кейти Пери, Тейлър Суифт, Дженифър Анистън и Камерън Диас. 

Джон Майер КАДЪР: Инстаграм/johnmayer
Джон Майер КАДЪР: Инстаграм/johnmayer

Колин Фарел

Ирландецът определено е популярен сред дамите. Той е бил с много известни дами, сред които Анджелина Джоли, Бритни Спиърс, Деми Мур и Линдзи Лоън. 

Колин Фарел КАДЪР: Инстаграм/colinfarrellupdates
Колин Фарел КАДЪР: Инстаграм/colinfarrellupdates

Парис Хилтън

В определен период от живота си богатата наследница сменяше мъжете по-често от тоалетите си. Тя е била е обвързана с Бенджи Маден, Джаред Лето, Анди Родик и Ник Картър. 

Парис Хилтън КАДЪР: Инстаграм/parishilton
Парис Хилтън КАДЪР: Инстаграм/parishilton

Камерън Диас

Актрисата е омъжена от 2015 г., но преди това животът ѝ бил доста щур. Тя е излизала с Джъстин Тимбърлей, Киану Рийвс, Адам Лавин, Джерард Бътлър и Брадли Купър. 

Камерън Диас КАДЪР: Инстаграм/camerondiaz
Камерън Диас КАДЪР: Инстаграм/camerondiaz

Дженифър Лав Хюит

​Дженифър Лав Хюит е излизала с доста известни мъже преди да се омъжи за съпруга си Брайън Халисей през 2013 г. През годините тя е била половинка на Джейми Кенеди, Джон Майер, Джон Кюсак, Джоуи Лорънс, Уилмър Валдерама и Карсън Дейли. Официално се е срещала с 25 мъже, но неофициално... те са много повече, пише NOVA

Дженифър Лав Хюит КАДЪР: Инстаграм/jenniferlovehewitt
Дженифър Лав Хюит КАДЪР: Инстаграм/jenniferlovehewitt

Чарли Шийн

Актьорът води доста разкрепостен живот през годините, което доведе до това да се зарази с ХИВ. Имал е много връзки, като може би най-известната е с бившата му съпруга Денис Ричардс. 

Чарли Шийн КАДЪР: Инстаграм/charliesheen
Чарли Шийн КАДЪР: Инстаграм/charliesheen

Леонардо ди Каприо 

Tой е известен с многобройните си и кратки връзки с известни модели. Той е бил с Жизел Бюндхен, Кейт Мос, Бар Рафаели, както и с Парис Хилтън, Деми Мур, Алисиа Силвърстоун, Сиена Милър и други. 

Леонардо ди Каприо Кадър: YouTube
Леонардо ди Каприо Кадър: YouTube

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене