Станала ли е попфолк певицата Мария жертва на домашно насилие?

Попфолк певицата Мария СНИМКА: Инстаграм/Официален профил

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“. Така певицата Мария коментира пред Нова тв разнеслите се в пространството слухове, че е станала жертва на домашно насилие.

По непотвърдена информация попфолк звездата е била бита от съпруга си Мирослав Соколов в семейния апартамент в кв. "Лозенец" в София във вторник. Съседите на семейството казали, че чуват викове от дома на Мария. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не е потвърдено. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си, пише Нова тв.

Соколов е задържан и в петък следобед съдът гледа мярката му за неотклонение. По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария има дъщеря - Марая, от първия си брак.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене