Синът на ДесиСлава продава райски газ

Майки става бизнесмен, не спира да работи и заживя с любимата

Големият син на певицата ДесиСлава стана бизнесмен. Михаил, или просто Майки, както го наричат всички, е решил да стартира собствен проект. При това в нещо, което е много популярно сред младежите и тийнейджърите. Става дума за нашумелите в последните месеци балони с райски газ. Порасналият син на фолклегендата ДесиСлава има персонал, който разнася стоката по адресите. Бизнесът на Майки е ситуиран в родния му град - Пловдив.

Най-вероятно ДесиСлава е помогнала по някакъв начин на първородния си син. Певицата има още едно дете. То се роди преди няколко години и е плод на любовта й с боксьора Благой Найденов. Майки е от първия мъж на ДесиСлава - Михаил. Той от години живее в Америка.

От известно време насам Майки опитва да популяризира бизнеса си. Той постоянно споделя оферти от начинанието, с което се е захванал. Признава, че работи всеки ден, при това денонощно.

ДесиСлава подкрепя всяко едно начинание на сина си Майки
ДесиСлава подкрепя всяко едно начинание на сина си Майки

Майки от години искал да има нещо собствено, а не да работи на заплата. Затова вижда възможност в продажбата на балони с райски газ, които са много популярни сред купонджиите, като едно добро начало на кариерата си.

В края на юли миналата година парламентът забрани продажбата на диазотен оксид на непълнолетни и употребата му в закрити обществени места. Дискотеките например са закрити пространства и продажбата там е абсолютно незаконна. Промените в закона забраниха още продажбата на райски газ и пълнители с него на територията на детски градини, училища, общежития за ученици, лечебни заведения, на спортни прояви и обществени мероприятия, организирани за деца и ученици, както и във вече споменатите закрити обществени места. На тези места логично се забранява и употребата на райски газ.

В същото време наследникът на ДесиСлава продължава да се носи на крилете на любовта. Майки има връзка с красавицата Анжела Станкова. Двамата вече са като истинско семейство. Освен че живеят под един покрив, те се грижат и за малко кученце. Палето е винаги с тях по време на разходките им през уикенда.

С гаджето са много щастливи
С гаджето са много щастливи

"Моята половинка, моята подкрепа, моята любов! Обичам те", гласи написаното от Анжела по адрес на Майки. Бъдещата снаха на ДесиСлава работи в салон за красота.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене