След побоя от ревност Мария иска развод

Фолкпевицата Мария е взела решение да се разведе с третия си съпруг - Мирослав Соколов.

Съпругът ѝ се върна при бившата си жена и децата

Фолкпевицата Мария е взела решение да се разведе с третия си съпруг - Мирослав Соколов. Това издадоха близки до изпълнителката, след като тя стана жертва на домашно насилие. Засега певицата още не е пуснала молбата си за раздяла.

Мария и Мирослав сключиха брак през декември 2021 година. Певицата навсякъде се хвалеше със своя любим, но според запознати той страдал от болезнена ревност и няколко пъти си позволявал да вдига ръка срещу нея.

В момента той е под домашен арест,

който ще обжалва следващата седмица във вторник пред Софийския градски съд.

Певицата подаде сигнал срещу него в софийското Четвърто районно управление за нанесен побой. Ченгетата пристигнали на секундата, тъй като домашното насилие се разиграва в апартамента на Мария в столичния кв. “Лозенец”.

Според близки до нея побоят е станал на 21 март в апартамента им в София след спор, който бил провокиран от силната ревност на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите, започнал да я шамаросва, удрял я и с юмруци по главата, накрая я съборил на земята и излязъл от дома им. Тогава Мария подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско.

Пред униформените тя разказала, че и друг път ревнивият съпруг ѝ е посягал. Мирослав бе задържан за срок до 72 часа и вече е освободен под домашен арест. Съпругата му Мария иска обезщетение от него за причинени неимуществени вреди.

Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации. Той също има две деца и бивша съпруга на име Вая. Бившата му жена твърди, че той никога не ѝ е посягал, но била чувала, че е правил така с Мария от свои приятелки, засичали влюбените в различни заведения. 

Певицата Мария
Певицата Мария

Този път обаче изпълнителката е решила да сложи край на брака си, както и спомена в един от последните си постове в инстаграм. “Много неща са зад гърба ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги спомням”, сподели с феновете миньончето. Междувременно съдът пусна Мирослав Соколов под домашен арест и той се прибра при първата си съпруга Вая. Нея той изостави преди две години, в началото на връзката си с Мария. Вая и Мирослав имат две деца.

“Той е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата, въпреки че вече сме разделени”, сподели красивата Вая. 

Докато Мирослав живеел с Мария, двете им деца били обгрижвани от Вая, като от време на време се виждали и с дъщерята на певицата Марая. Тримата се забавлявали чудесно и били в отлични отношения. Самата Вая трудно изживя раздялата със съпруга си Мирослав.

“Вече живея затворено, само децата ми са важни в момента. Не искам да коментирам поведението на Мирослав. Любовта им ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък той никога не ни изостави”, категорична е тя. Нито веднъж не ѝ е минавала мисълта за отмъщение. 

Първият мъж на Мария - Димитър Андонов. От него е дъщеря й Марая
Първият мъж на Мария - Димитър Андонов. От него е дъщеря й Марая

“В крайна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепи. Но винаги идва Видовден. Накрая ще разбере кой всъщност истински го обича”, сподели преди време Вая.

За връзката между Мирослав и Мария първи писа в. “България Днес” след техни общи снимки. Тогава певицата призна пред вестника, че е намерила мъжа на живота си и е по-влюбена от всякога.

На сватбата си през 2021 г.

двамата си обещаха “любов до края на живота”

Преди Миро Мария бе омъжена два пъти. Първият ѝ мъж - Димитър Андонов, е известен като син на бивш зам.-кмет на Благоевград. Той ѝ предложи брак през 2006 г., а две години по-късно тя го дари с дъщеричка - Марая. В началото всичко е прекрасно, но по-късно двамата се разделят поради “несходство в характерите”.

Малко след това на една Нова година Мария разказа, че има нов мъж до себе си и той не е кой да е, а Християн Гущеров - наследникът на ексдепутата от БСП Добромир Гущеров.

 

С Гущеров сключиха брак през 2015 г.
С Гущеров сключиха брак през 2015 г.

Връзката между Мария и Християн продължи пет години. Певицата се хвалеше с шестзвезден луксозен живот, скъпи коли, последните колекции на световни дизайнери и екзотични почивки. Гущеров дори плащаше скъпото образование на щерка ѝ Марая. За добро или зло, певицата не пожела да стане къщовница и да спре с певческата си кариера, каквото бе желанието на съпруга ѝ и той се раздели с нея, като се ожени за нейна приятелка - Светлана Гущерова. Красавицата му роди три деца и в момента те са в приятелски отношения с Мария.

Последният брак на изпълнителката е с Мирослав Соколов, на когото съпругата Вая дава веднага развод, след като той го поискал. “Дадох развод по взаимно съгласие на съпруга си, нищо повече не искам да коментирам”, каза преди две години екссъпругата на бизнесмена Вая. Красивата Вая първоначално не искаше да се развежда, тъй като очакваше кръшкането на мъжа ѝ в някакъв момент да спре, но за добро или зло, Мирослав взел решение да продължи живота си с Мария.

Светлана Гущерова е съпруга на бившия мъж на Мария - Християн Гущеров:
Светлана Гущерова е съпруга на бившия мъж на Мария - Християн Гущеров:

Светлана Гущерова, съпруга на бившия ѝ мъж Християн Гущеров:

С Християн сме зад Мария, ако има нужда от подкрепа!

- Г-жо Гущерова, какво мислите за побоя над певицата Мария? Някои от коментиращите в нета смятат, че си измисля, други, че тя е провокатор, трети, че е жертва.

- Не виждам причина да си го измисля това Мария. И е добре, че говори за това, трябва да се дава гласност на насилието. Така ще помогне и на други жени.

- А какви бяха вашите отношения с Християн и Мария?

- С Мария сме приятелки, познавам я, докато беше с Християн. Тя на мен никога не ми се е оплаквала да е имало проблеми във връзката им. Напротив - тя винаги го е хвалила, че е страхотен баща за Марая, а отношението им е много специално. Споделяла ми е, че дъщеря ѝ страда за Християн след раздялата.

- Напоследък много жени след актрисата Диана Димитрова вдигнаха глас срещу насилието.

- Така е, да. Много от жените са се притеснявали да го споделят, вероятно дали ще е от срам, от унижение, страхуват се. Един път, когато някой даде гласност, особено като е известен, и придобиват смелост. Аз съм много “за” да се говори за това постоянно. Бих участвала и в кампания против насилието над жени и деца, защото и спрямо малките има агресия.

- Съпругът ви, като разбра за побоя, как реагира, той подкрепи ли Мария пред вас?

- Ние с него не сме коментирали тази тема. Но не е това начинът да се действа с насилие, каквото и да се случва между двама човека. По принцип има всякакви хора. Едната част ще кажат: “Ето сега сигурно си прави пиар тази певица”, но другата ще подкрепи Мария, с думи или дела.

- А вие обадихте ли ѝ се вече да я подкрепите?

- С Мария сме в прекрасни отношения, но аз няма да ѝ досаждам с клюкарски въпроси, след като съм разбрала за случката. Тя знае, че винаги сме зад нея и ще я подкрепим с Християн, ако има нужда от нещо. Това е достатъчно.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене