Дъщерята на Дженифър Гарнър и Бен Афлек си смени пола

Фин Афлек Кадър: Фейсбук

Второто дете на холивудските актьори Дженифър Гарнър и Бен Афлек за първи път се представи официално с новото си име.

15-годишната Серафина Роуз вече се казва Фин и говори за себе си като момче. Фин беше облечен черен костюм с панталон, носеше вратовръзка и беше късо подстриган, когато се появи в църква в Чарлстън, Западна Вирджиния, за възпоменателната служба на дядо си – бащата на Гарнър.

Фин беше заснет с новата си прическа още през февруари тази година, но за първи път той се представи представи публично с новото си име, коментира "Дейли мейл".

„Здравейте, казвам се Фин Афлек“, заяви тийнейджърът, след като прочете стих 8, глава 16, от Книгата на притчите: „По-добре малко с правда, отколкото големи доходи с неправда“.

Церемонията беше предавана на живо във Фейсбук.

Дженифър Гарнър обяви смъртта на баща си миналия понеделник в Инстаграм, като съобщи, че той е починал в мир, предаде bTV.

„Благодарни сме за нежното поведение и тихата сила на татко. За начина, по който се дразнеше с палава усмивка, и за начина, по който остана в ролята на вечно търпеливия баща. Благодарни сме за неговата работна етика, лидерство и вяра“, написа актрисата.

Гарнър и Афлек имат още две деца – 18-годишната Вайълет Ан и 15-годишния Самуел.

Двойката се раздели през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но двамата актьори поддържат приятелски отношения.

През 2022 г. Бен Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Муниз използва неутрални местоимения за пола си и бързо се сближава с Фин.

На 12 февруари двамата бяха снимани заедно на улица в Лос Анджелис.

Първите намеци за новото име на Серафина Роус дойдоха няколко дни по-рано, когато тя беше заснета да прегръща майка си на спирката на училищния си автобус. На снимката името Фин може да се види избродирано върху раницата им.

Тийнейджърката от години е с момчешка прическа и редовно се снима в по-мъжки дрехи.

15-годишното момиче е само едно от няколкото деца на знаменитости, които решават да променят своята самоличност.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене