Спечели с adidas и hiclub.bg

С две пълни линии душ гелове, от които можете да избирете, сега adidas предлага възможност за по-голям избор, повече усещания и повече решения за личната грижа на всеки мъж.

> ОТКРИИТЕ НОВАТА И ПОДОБРЕНА "3 в 1" ЛИНИЯ

Същността на марката adidas, винаги е била в непрестанните подобрения на качествата на продукта. Иновативните 3-в-1 душ гелове са създадени за да опростят сутрешния тоалет на мъжа, чрез мултифункционални формули, които хидратират тялото, грижат се за лицето и косата. Hp respect гел формулата, която е толерантна към киселинността на кожата, премахва излишното омазняване и улеснява изплакването, а кожата изглежда чиста и здрава. Всеки вариант от линията има и специфична акртивна съставка, която носи допълнително удовлетворение.  Sport Energy най-новият 3 в 1 Body Hair Face вариант, който стимулира презареждането с енергия чрез дълбока, кобалтово синя есенция със светли жълти акценти.

Това представяне на двете линии е с подкрепата на футболната суперзвезда Зинедин Зидан, лицето на продуктите от мъжката серия на adidas. Зидан и новите душ гелове, ще дадът на младите мъже, увереността, от която се нуждаят за да презаредят батериите си чрез прилив на енергия.

Новото попълнение в линията - Sports Energy идват за да допълнят вече съществуващата линия от 3 в 1 Body Hair Face, душ гелове:

> 3 в1 Hair Body Face душ гелове:
 Sport Energy
 After Sport
 Active Sport
 Water Sport
 Ice Effect

> ОТКТИИТЕ НОВАТА 2 В 1 АРОМАТНА ЛИНИЯ!
Ароматните 2 в 1 душ гелове на adidas са създадени за да носят свежест на тялото и косата. Всеки вариант съдържа уникален, мъжествен аромат, за да създаде специално усещане и настроение, докато събужда сетивата. Новият вариант, който допълва серията е - Extreme Power.

2 в 1 Hair & Body душ гелове:
 Extreme Power
 Dynamic Pulse
 Ice Dive
 Team Force
 Pure Game
 Intense Touch

Отговорете на въпроса:

Какво бихте искали от своя душ гел, след като сте прекарали известно врем във фитнес залата или на спортното игрище, практикувайки ежедневната си тренировка?

Награди печелят

Христо Стоянов - Бургас

Милен Минчев - Стара Загора

Димитър Костов - София

Ивелин Димчев - София

Захари Огнянов - Пловдив

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене