Спечели с adidas Shape и hiclub.bg

Жените искат да се чувстват свежи, да имат гладка кожа и да бъдат винаги в най-добрата си форма. adidas отговаря на тези желания на дамите, като представя новия душ гел - Shape shower gel, ароматна формула, подходяща за ежедневна употреба, като първа стъпка, за постигането на стегната кожа.

Надграждайки тенденцията за все повече продукти със стягащ ефект в дамската козметика и сред продуктите за грижа за кожата, душ гелът adidas Shape помага за подобряване структурата на кожата, като я оставя чиста, хидратирана и с усещане за мекота и еластичност.

Новата actiscent® "active fragrance" технология

Тайната е в революционната съставка, actiscent®, стягащ ароматен комплекс, който е част от меката, богата на пяна формула на душ гела. Благодарение на науката за ароматите (изучаваща активни козметични свойства съчетани с приятни аромати), adidas Shape предлага на дамите нова технология с двойно действие. Резултатът е мулти-функционален душ гел, който помага да се чувствате добре и във форма докато сте под душа.

Душ гелът adidas Shape предлага прекрасен аромат и помага за подобряване структурата на женската кожа. Свежите, стимулиращи, върхови нотки на искрящия коктейл носят акценти от плодове на праскова и пикантни нюанси на пипер. Цветното сърце се разкрива в пищно, женствено дуо от роза и жасмин, завършвайки изживяването с нежен ароматен финал, който дарява усещане за комфорт и мекота.
Отговорете на въпроса:

Кои са характеристиките, които трябва да притежава идеалния душ гел в началото на топлия сезон?

Награди печелят:

Теодора Христова - София

Стефка Стоянова - София

Христина Костова - София

Мадлен Тодорова - Стара Загора

Иглика Илчева - Варна

Кристина Енчева - София

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене