Подариха биберон на Вин Дизел

Колко голям е рискът да подариш биберон на актьора, който редовно раздава юмруци в Холивуд - Вин Дизел?

Оказа се, че нулев. Точно в това се убеди водещият на „Здравей, България" Павел Владимиров, който не само пое този риск без никакво притеснение, но остана напълно невредим и истински разсмя звездата от поредицата „Бързи и яростни".

Вин Дизел бързо разбра шегата и препратката към филма „Умиротворителят", където той е в ролята на бавачка и умело борави с бебешки шишенца. Освен че прие подаръка с бурен смях, Вин обеща, че задължително ще го сглоби.

Появата на Павел Владимиров сред екипа на „Бързи и яростни" 6 предизвиква истинско оживление и провокира множество любопитни признания. Водещият на „Здравей, България" разкри българска следа в шестата част на екшън поредицата, като „виновна" за това е актрисата Гал Гадот. Тя е сред новите попълнения в екипа и освен че е носител на титлата Мис Израел 2004 г., е женена за евреин от български произход.

Павел успя да впечатли и още една дама - Мишел Родригес, като я изненада с музикален поздрав изцяло в духа на Англия - специално за нея той изпълни част от хита на Бийтълс Michelle My Belle.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене