Обявиха първия съдия в X Factor

От екипа на шоуто издадоха първия съдия за новото издание. X Factor я познава и тя познава него.

Мария Илиева - изпълнителят с над 20 №1 хит сингъла и над 30 награди и отличия за музика и стил, отново става част от музикално шоу X Factor.

Да бъдеш съдия в X Factor за втори път - повече привилегия или още по-голяма отговорност е това за теб?
Усещането да си част от най-мащабния музикален риалити формат в света е несравнимо, а отговорността - огромна. Всяко решение променя съдби и в немалка степен определя бъдещето на българската музикална индустрия. За мен е чест да бъда съдия и във втория сезон и нямам търпение да открием новия X Factor на България.
Какво искаш да видиш във втория сезон на X Factor?
Талантливи и ярки личности, които ясно са осъзнали, че музиката дава смисъл на живота им и са готови да го докажат.

Според теб как първият сезон на X Factor промени родния музикален пазар и промени ли го изобщо?
Горда съм, че именно участниците в първия сезон на X Factor дадоха началото на своеобразна революция в българската музика. Факт е, че това е първият формат в България, чиито финалисти стартираха успешни музикални кариери и две години по-късно те все още са №1 във всички класации. Безкрайно щастлива съм да бъда свидетел на техните успехи и съм сигурна, че тази година X Factor манията ще ни завладее отново и ще бъдем свидетели на появата на още нови музикални звезди.
Момчета, момичета, дуети или 25 + - на коя категория искаш да бъдеш ментор този път?
Опитът по света показва, че победителят може да бъде от всяка една категория. Затова не бързам да изразявам предпочитания, засега си пожелавам силни и открояващи се състезатели.

За теб кой артист (български или световен) е най-яркият пример за това какво представлява X Factor?
Ако погледнем истински големите и успели музикални артисти - и български, и световни, отговорът веднага става ясен. Всеки един от тях има синергията от качества, които превръщат един добър изпълнител в звезда. Точно това търсим и ние. Наричаме го фактора "X".

Кое е най-важното, на което вие успелите изпълнители, можете да научите младите таланти, които тепърва прохождат?
На постоянство, дисциплина, вяра в мечтите и здрав труд. Тези качества са ценни и задължителни не само в рамките на шоуто, но и за бъдещата им музикална кариера.

12 години на музикалната сцена, десетки №1 хитове и също толкова признания - кои са следващите върхове, към които се стреми Мария Илиева?
Само най-високите!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене