Бен Афлек ще е Батман в новия филм за Супермен

Бен Афлек е избран за ролята на Батман в предстоящата втора част на "Човек от стомана", в която героят му за първи път ще се срещне на големия екран със Супермен, съобщават от филмовата компания "Уорнър брадърс".

Досега с ролята на човека-прилеп бяха свързвани Крисчън Бейл, играл персонажа в трилогията на Кристофър Нолан за Батман, също участвалият в нея Джоузеф Гордън-Левит и Джош Бролин и Джон Манганиело от сериала "Истинска кръв".

Въпреки че продуцентите изразяват пълна увереност в способността на Бен Афлек да влезе достоверно в ролята, реакциите на феновете към новината са смесени и дори предимно негативни. Актьорът и режисьор, който постигна внушителен успех с наградения с "Оскар" трилър "Арго", вече има опит със супергероите заради участието си в базирания по комиксите на "Марвел" "Дявол на доброто" (2003).

Режисьор на "Човек от стомана" остава Зак Снайдър, а Хенри Кавил също ще се завърне в ролята си на Супермен. Актьорският състав включва още Ейми Адамс, Лорънс Фишбърн и Даян Лейн, участвали и в донеслата приходи в размер на 650 млн. долара първа част.

"Уорнър брадърс" също така съобщават, че все още неозаглавената продукция може да се очаква по кината на 17 юли 2015 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене