„Следващия, моля“ стартира в ефира на TV7
Анатолий Попов | 29 Август 2013 г. | 1046 показвания | 0 коментара

"Следващия, моля" е българската версия на световното шоу NEXT ONE, оригинален формат на холандския гигант ENDEMOL. Изключително атрактивната телевизионна игра e най-гледаният куиз през последните три години в Италия. У нас шоуто ще се излъчва веднъж седмично в праймтайма на TV7. През следващите седмици ще бъдат обявени водещият, неговите асистенти и различните герои в играта.

"Следващия, моля" излиза от клишетата на стандартните телевизионни куиз предавания - тази телевизионна игра е по-динамична и с повече участници. Това е шоу, за което играчите се редят на опашка на сцената и взимат участие един след друг. Всеки на опашката застава пред водещия, за да отговори на 4 въпроса от една обща категория за точно определено време. Два грешни отговора и идва ред на следващия на опашката. При три и повече верни отговора участникът преминава на следващото ниво. Тук той трябва да избере един от свитъците разположени в „Сферата на парите".

В „Сферата на парите" са разположени общо 51 свитъка с различни суми пари, като общият сбор от сумите във всички свитъци е 222 000 лв. Най-ниската скрита парична сума е на стойност 500 лева, а най-високата - 25 000 лева. Шоуто дава напълно реална възможност участник да отвори всички свитъци с пари и да спечели голямата награда от 222 000 лв., стига да отговаря правилно.

Веднъж изтеглил свитък, играчът трябва сам да реши, в зависимост от спечелената сума, дали иска са продължи да играе и да натрупа още пари или предпочита да кашира сумата и да седне на Стола на Шампиона. Решението за това се нуждае от сериозен размисъл, защото следващият играч лесно може да измести Шампиона, ако спечели повече пари от него.

В самия край на шоуто, участникът, който седи на стола на Шампиона, получава допълнителен бонус от 10 000 лв., които се прибавят към досега спечелените от него пари. За да си тръгне от студиото с целия натрупан джакпот обаче, играчът трябва да отговори на 21 въпроса за 150 секунди. Всеки един от тези 21 въпроса е с два възможни отговора. Уловката тук е, че Шампионът на вечерта трябва да се бори с инстинктите си и да дава винаги грешния отговор. При всеки верен отговор, считан тук за грешен, финалистът се връща обратно и започва от първи въпрос, губейки от ценното си време. Този етап на играта е изключително вълнуващ, защото с добра концентрация и знания, Шампионът на вечерта може само след 150 секунди да промени живота си, като си тръгне с огромна сума пари.

Дори и да не успее да се справи с 21-те въпроса за 150 секунди, играчът не губи всичко, а се разделя само със сумата, изтеглена от свитъците в първата фаза на играта, но запазва получения бонус от 10 000 лева. Последното изпитание пред Шампиона на вечерта са същите 21 въпроса, но вече за нови 100 секунди, като на всяка секунда губи по 100 лева от своите 10 000 лв.

В „Следващия, моля" за големите пари може да се нареди всеки, навършил пълнолетие, който се регистрира в сайта на предаването (next.TV7.bg) и попълни предоставената анкетна карта. За да станеш Шампион са нужни само бърз ум, решителност, самообладание и, разбира се, знания от различни сфери на живота.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★ Работа: ★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

25 г. след началото на демокрацията много хора са убедени, че всички решения или поне по-важните се вземат задкулисно. А набедените за кукловоди се оказват винаги свързани със спецслужбите за разузнаване и контраразузнаване. Кадровият подбор се случва в кръчми и потайни местенца, определят се сфери на влияние и се търси консенсус между

Искане за промяна на задържането си под стража ще иска от съда бившият кмет на Стрелча и Пазарджик Иван Евстатиев. Адвокатът му Ташкена Колчева ще настоява за домашен арест или парична гаранция заради влошено здравословно състояние, съобщи БНТ. Евстатиев е в психиатрична клиника от две седмици, след като изпаднал в тежка депресия,

Бивш любим отвлякъл момичето, после се опитал да го убие от ревност 8 души са дали кръв, за да оживее след спешна операция отвлечената от бившия си приятел Невена, след загуба на 2 литра кръв. Това стана ясно на започналото в Русенския Окръжен съд дело. На 9 юни 2015 г. 24-годишната Невена Р. от Търговище бе отвлечена от 22-годишното си ексгадже

Негово превъзходителство посланикът на Франция у нас Ксавие ...
По неповторим и романтичен начин поиска ръката на ...
Крадци са уплашили не на шега бившия ас на "Левски" Мариян ...
Българският представител в конкурса заминава за Стокхолм ...
Дерек Чисора оправда очакванията и действително отправи ...
Традиционният бал "Мет гала", организиран от музея ...
9-15 МАЙ ДИСОНАНС ЗА ДВАМА АРТИСТИ | ПРЕМИЕРА 10 май | ...
През следващите няколко месеца под ключ ще е фолкпевицата ...
Тази седмица стана ясно, че звездата от „Момичето от Дания" ...
Два пъти Стоянка Мутафова посещавала дома на Ванга с ...
Мариета Ценова ни покани да изиграем пред гробницата на ...
Беларус е известна като последната европейска диктатура. ...
Мартин Карбовски захапа голямата дъщеря на Христо Стоичков ...
Мечката може да бъде най-добрият приятел на човека и ...
Audi направи “пълна промяна” на всички версии на модела A3. ...
Паркирането, каквото го познаваме днес, няма да съществува ...