Българи чертаят мистериозния път на богомилите на Запад

Походът по Богомилските пътеки се превърна в една от най-желаните дестинации за родолюбивите българи. Езотерика и история се смесват по тези пътеки, по които поведе хиляди българи дългогодишният изследовател Асен Асенов - Хермес.

Пътуването включва и нашумелите Босненски пирамиди, хиляди години по-стари от най-старите открити досега. Учени твърдят, че това е най-древният градеж в света - 7000 години по-стар от Египетските пирамиди.

"Предстои пренаписване на световната история, а ние имаме шанса да се докоснем до все още малко познатите, величествени пирамиди - структури. Стъпвали сте на материал, направен от неизвестна цивилизация на 34 000 г., доказано от научни лаборатории? Влизали сте в тунели под пирамида също на 34 000 г., където ще може да пипнете и видите с ръка керамични съоръжения - с вибрация и научно доказано излъчване на определени здравословни полета?

Държали ли сте в ръка кристали, с доказано лечебно излъчване на древна цивилизации? Ако отговорът е „не" - да посетим заедно тези уникални мистични места, свързани с пътеките на Богомилите, да се докоснем до техните творения - обелиски и стъпките на мистичните им пътеки. Както и мястото, където се явява от 1981 г. до момента Пресветата Дева Мария на тогава деца, а сега зрели хора", призовава Асен Асенов.

Той е откривател на Богомилските пътеки. От 23 години изследва езотеричните науки, от 10 г. води телевизионни седмични предавания (около 2000 до момента) на такава тематика. Първият, показал видеоматериалите за Богомилите, Босна, Пирамидите и откривателя им проф. Османаджич. Той създаде езотеричен и масово посещаван профил в Youtube с около половин милион гледания от България и чужбина.

В неговите семинари, екскурзии, беседи участват корифеите в езотериката в България - писатели, лечители, изследователи, хора на познанието като Георги Изворски, Христо и Галя Маджарови, Спас Мавров, Георги Мелихранов, Радея и др..

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене