Новата серия на NIVEA прави обем с диамантени частици

За разлика от повечето продукти за блясък, които не създават допълнителен обем, новите продукти на NIVEA DIAMOND VOLUME съчетават в себе си формула с фини диамантени частици за неотразим диамантен блясък, като паралелно с това придават на косата лек обем, без да я утежняват. Възвръщат силата й и подобряват структурата, като я укрепват с течен кератин, за да е здрава, силна и готова да посрещне студените месеци.


"Под влиянието на външните условия, например боядисване или редовно сресване, се появяват дефекти в слоя кератин в косъма и той се накъсва. В резултат на това светлината не се отразява оптимално от косата и тя изглежда изтощена и без блясък", казва експертът д-р Сорс. Компонентите на кератина в новата формула са идентични на тези в естествения кератин в косата, което ги прави особено ефективни. NIVEA DIAMOND VOLUME шампоан и балсам с фини диамантени частици и течен кератин изглаждат повърхността на косата от корените до върха.

Сeрията се състои от 4 продукта: NIVEA шампоан за коса DIAMOND VOLUME, NIVEA бaлсам за коса DIAMOND VOLUME, NIVEA пяна за коса DIAMOND VOLUME и NIVEA лак за коса DIAMOND VOLUME.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене