На празниците с рокля в крещящи цветове или с ресни

С наближаването на празничните дни дамите започват да се суетят какво точно ще облекат. Започва ровене в гардероба и досадно обикаляне по магазините.

Още по-трудно е за жените, на които им предстоят и коледни партита с колеги, приятели или покани за други фирмени коктейли, пише "24 часа". Трябва да се избират няколко различни тоалета, на всичко отгоре към тях трябва да се добавят и съответните аксесоари. А това никак не е лесно. Модните диктатори дават ефектни предложения, при които контрастните съчетания са почти задължителни. Ето ви няколко идеи за празнични тоалети, които ще бъдат сред хитовете за предстоящата 2014 г.

Дрехите да са с пера

Перата и ресните са една от основните тенденции за идващата 2014 г. Затова дамите могат да я посрещнат именно с подобна визия.

Бюстие с ефектните декорации се съчетава с прав черен панталон. Доста по-впечатляващи са роклите, целите украсени с ресни или пера. Когато има комбинация и от двете, тоалетът изглежда още по-пищен.

Роклите са в тюркоазено синьо, червено, черно, бледорозово и цвят на праскова.
Ако партито, на което предстои да отидете, е тежко и претенциозно, заложете и на атрактивни аксесоари. Дълги златни обеци, лъскави сандали и златиста чанта, добавени към перата и ресните, създават изключително впечатляваща визия. Този избор обаче е подходящ само за високи и много слаби жени.

С блуза и дълга пола 

Тоалетът от две части също не е за пренебрегване при избора за официален коктейл. Дългата тясна пола трябва да е от еластична материя, за да не затруднява движението. С моделите, които се влачат по земята, бъдете внимателни, за да не се спънете и да се озовете по лице на пода.

Нагоре можете да облечете стилна черна блуза, също от еластична материя. Семплата, но елегантна визия се допълва от масивно бижу. В акцент в това предложение за празника може да се превърне широка златиста или сребриста гривна.

Различна с ярки тонове 

Mного смело решение, но със сигурност правилно, е да изберете цветна рокля за празничната вечер. Крещящите тонове са на мода, а и привличат погледи. Още по-нестандартно е съчетанието на два такива в една рокля.

Цикламено с оранжево, зелено със синьо или червено с жълто изглеждат наистина фрапиращо. Но е гаранция, че няма да останете незабелязани в новогодишната нощ.
В този случай обаче с допълненията към външния вид трябва да се подходи внимателно. Малка черна чанта - клъч, и семпли обувки на висок ток са най-удачният избор.

Бижутата не са необходими, но дамите, които все пак държат на тях, е добре да знаят, че не бива да прекаляват. Достатъчно е да сложат само едно украшение. Могат да се спрат на красива гривна, златен пръстен или висящи обеци.

Блясък и пайети 

Не е нужно роклята да е с кой знае каква кройка, достатъчно е да е нашита с пайети, за да стане подходяща за лъскаво парти.

Съчетанието на подобен модел с аксесоари, обикновено затруднява дамите. И вместо да добавят съвсем семпли варианти, дизайнерите залагат на още по-голяма пищност. Черните сандали могат да са с бляскави камъни, но чантата трябва да е дюс - от черен велур или кожа. Масивен пръстен с камък допълва тоалета.

Гащеризонът като вечерен тоалет

Гащеризонът е доста специфична дреха, която не е за всяка фигура и всеки вкус. Независимо от това е сред топпредложенията за официалните празници.

Предлагат се всякакви варианти - с презрамки, с поло яка, с гол гръб или с ръкави. Бели перли и лъскави орнаменти са използвани като декорация около врата и талията. И тъй като обикновено гащеризонът е черен, бижутата и чантата са сребристи. В този тон са и сенките за очи - лъскави сиви, но може и бледорозови.

Дантела и лъскава пудра

Дантелата също се нареди сред водещите хитове на ревютата, които показаха тенденциите за следващата година.

Роклите изглеждат полупрозрачни, но отникъде не се подава твърде предизвикателно женска плът. Илюзията се създава от подплатата в телесен цвят, която се слага под красивата дантела. Дължините на моделите варират от средата на бедрото до съвсем дълги. В грима може да добавите пудра с лъскави частици, която придава по-младежки и свеж вид на лицето.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене