Аксесоарите на зимата

Снимка: "Труд"

За да ловите снежинките във въздуха, трябва да сте бързи и подготвени. За да уловите модните тенденции за предстоящия сезон, се иска същото.

Дядо Мраз може и да потропва с червените ботушки, но по модните подуими ботушките са основно черни и високи. Колкото по-тесни са и колкото повече очертават крака, толкова повече сексапил придават. Те са идеалният вариант за полите и роклите и попадат в списъка със задължителните аксесоари за зимата. И защото една жена не може само с един чифт обувки, другият избор за сезона са обувките от велур. Велурът носи елегантност и женственост и при него червеният цвят вече е позволен. Все ще намерите с какво да го съчетаете.

След като се погрижите за краката, можете да помислите и за подходяща чанта. По-големите и обемни варианти вървят с козина, а по-малките са в черно и бяло. Клъч чантата отдавна вече не се носи само на официални събития. Ако ви трябва и такава, можете да си вземете с мъниста или от плат и кожа за всеки ден.
Шапките, които трябва да имате в гардероба си, са или големи калпаци, покрити с козина, или плетени с пискюл, като при плетените може да сте по-смели в комбинацията на цветовете. Ако искате да покажете индивидуалност при шаловете, може да изберете някой с гръндж елементи или да заложите на по-елегантното излъчване и да се спрете на шал в тъмен цвят и на големи точки. Синьо и бяло са добра комбинация.

Накрая не забравяйте и бижутата. Геометричните фигури са водещи при гривните. Без значение дали са на триъгълници или квадрати, важното е да са големи, но леки. При обеците размерът също е от значение. Ако са в златисто, да бъдат с много и масивни елементи. За тези, които предпочитат среброто, остават моделите с големи камъни, в които падащите снежинки да се оглеждат.

Материалът е на вестник "Труд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене