Как отмъщават зодиите
Хай клуб | 17 Ноември 2009 г. | 11795 показвания | 9 коментара

Зодиите също имат лоши черти и понякога може да са много отмъстителни. Разузнайте ги с този хороскоп.

Овен
Много е трудно да си представим отмъстителен Овен. Ако някой го настъпи по болното място, Овенът веднага ще даде отпор без никакви задръжки и предисловия. Но само след час той може да забрави сръднята.

 • Телец
  За да бъде ядосан Телеца са необходими доста усилия. Но това добиче е много по отмъстително от Овена. Отмъщението на Телеца като правило се проявява в планомерно и неумолимо затапване на всички пътища към каквито и да било успехи за онзи, който го е обидил.

Близнаци
Те са едни от най-заядливите. Ако им се изпречите на пътя ще станете мишена за най-невероятни сплетни и слухове. Но не им се вързвайте много., защото настроението на Близнаците се сменя доста бързо. Ако сутринта са се заканвали да ви отмъщават до гроб, то още по обед те може да ви шепнат на ухо клюки по адрес на новия им враг.

 • Рак
  Най-разпространения способ на рачешката мъст е да развалят някой купон в разгара му като станат и си тръгнат нацупени от нещо, което само те си знаят. Така вкисват настроението на всички. Но ако се ядосат истински може да направят и погром вкъщи.

Лъв
За да събудите гнева на лъва трябва истински да го ядосате и излъжете за нещо сериозно. Лъвското отмъщение е страховито - нагледна демонстрация, че вие сте пълно нищожество.

 • Дева
  Склонна е да се цупи и отмъщава за дреболии. Настроението й се връща, когато успее да си отмъсти и то с използването на документи.

Везни
И те са тънкообидни. Но не умеят да отмъщават истински. Най-много да ви предизвикат на словесен дуел, в който да предявят обвинения и да поискат обяснение. 

 • Скорпион
  Традиционно държат първенството по заядливост. Дори малко да засегнете интересите им веднага скачат и хапят. И то злобно. И то най-често близките им хора

Стрелец
Те са отмъстители, които търсят внимание. Никога няма да излезат в пряк двубой без да има публика, без да са раздухали публично скандала. Всичко остало им е скучно.

 • Козирог
  Ако някой успее да го извади извън кожата му, то ще се убеди от горчивия си опит, че Козирогът може да надмине и Девата в отмъстителността си. Безсмислена е всякаква съпротива. Плюте си на петите.

Водолей
Водолеите не обичат и не могат да отмъщават. Но тъй като имат вродено силно чувство за хумор могат да ви направят за смях когато си поискат и където си поискат. И ответният удар от ваша страна губи смисъл.

 • Риби
  Нормалната Риба може да бъде обидена много лесно. Но да я докара до отмъщение може някой близък за нея човек. Тогава Рибата ще тръгне намусена и с кисела физиономия ще обяснява на всеки срещнат колко лош човек сте. И това звучи убедително, тъй като рибите винаги се обиждат искрено.

 

Защо не прочетеш още нещо по темата?
Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Открит е 22-годишният румънски гражданин, който се изгуби в района на Владая. Това съобщиха за Фокус от Планинската спасителна служба (ПСС) при БЧК. В момента се намира на хижа „Боерица”. В издирването се включиха трима души от ПСС. То продължи около 7 часа, като е започнало от рано сутринта към 5.00 часа и е продължило до сега.

Днес - 30 август, стартира изграждането на 24-километровия участък от Кресна до Сандански от автомагистрала „Струма“. Лот 3.3 от км 397+000 до км 420+624 е част от проекта: АМ „Струма“ - лот 3.1, лот 3.3 и тунел „Железница“. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Той се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и

За 5 години работа в България постигнахме 30% пазарен дял, казва изпълнителният директор на компанията за Югоизточна Европа  Иван Бозев отговаря за бизнеса на Lenovo не само в България – той е изпълнителен директор за Югоизточна Европа и ръководи бизнеса на компанията в 14 страни. Има 13-годишен опит в IT сектора,

Европейски генетици обясняват, че вариация на гена PDSS2 ...
Двама души бяха спасени от пустинен остров, след като ...
Популярността може да носи не само успех и богатство, но и ...
Осемнадесет годишен австралиец стана най-младият човек, ...
РАБОТА През първите дни на седмицата възстановете ...
РАБОТА През първите дни на месеца не мързелувайте, освен ...
РАБОТА Всички ваши идеи са интересни и впечатляващи и ще ви ...
РАБОТА Не забравяйте, че в петък и почивните дни е във ваша ...
РАБОТА Успехът е с вас, ако не се отпуснете през първите ...
РАБОТА На успех могат да разчитат всички, занимаващи се със ...
РАБОТА Начинанията ще бъдат успешни, ако не капризничите и ...
РАБОТА В началото на седмицата не бъдете самохвалковци и не ...
РАБОТА В петък и почивните дни бъдете упорити, активни и ...
РАБОТА Бързо се палите от най-малката несгода, с която се ...
РАБОТА В началото на седмицата вашата натовареност през ...
РАБОТА Без притеснение започнете седмицата и бъдете активни ...