Смелчага предлага брак на Мария Силвестър (галерия)

Предложение за брак, конфликти сред журито и раждането на безспорен музикален хит ще видим в първия епизод от трети сезон на „България търси талант". Той ще бъде излъчен на 3 март от 21:00 часа по bTV, съобщиха от телевизията.

Хиляди кандидати се явиха на предварителните и същински кастинги на предаването, които за първи път се проведоха в 8 града на България.

Какви таланти срещна журито зрителите ще разберат от 12-те риалити епизода, които ще се излъчват в дните понеделник и четвъртък от 21:30 часа.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Същинската надпревара за титлата „талант на България" ще започне през април, когато ще бъдат излъчени полуфиналите, които през този сезон са 6. За първи път и финалистите ще бъдат 12 души, а не 10 както досега.

В третият сезон на шоуто журито се състои от четирима души - Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов и Асен Блатечки, водещa e Мария Силвестър.

Още в първия епизод на шоуто красотата и характерът на Мария Силвестър ще бъдат в основата на отправеното към водещата предложение за брак. Кой бе смелчагата ще стане ясно утре вечер.

Тогава ще се роди най-новият музикален хит „Аз съм дърта пияница", зрителите ще се насладят на умения в карвинга, бъбъл шоу /шоу със сапунени мехури/, ще разберат защо Майкъл Джексън е трябвало да работи като аниматор, как е изглеждал първият лигавник на Любен Дилов и първият биберон на Асен Блатечки, а за финал младеж от Дупница ще разплаче Есил и Ваня, както и публиката в залата и ще провокира журито да каже цели четири път „ДА".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене