Бързи прически за празнично настроение

Фризура на огледално гладки вълни

Предлагаме ви три романтични визии за Празника на влюбените, които може да си направите сами.

1. Гладки вълни. За дълга коса под раменете този сезон актуални са гладките вълни, гарантиращи романтична визия. За да укротите водопада от ситни къдрици, срешете на път и преметнете косата на една страна. Нанесете стилизант за обем, с маша оформете около лицето спокойни вълни и фиксирайте с лак.

2. Секси кок. Тази прическа винаги е на мода. Независимо дали сте с права или къдрава коса, по-отпуснатият кок е идеалният избор за всеки повод. Леко разрошете и топирате предните кичури, като ги съберете отзад на тила и ги прикрепите с фиби. Следващата стъпка е да хванете кичурите над ушите, да ги усучете и защипете отново в средата на тила. Останалата част от косата приберете в основата на тила. На финала фиксирайте с лак за коса. Отпред оставете свободно падащи кичури. Небрежният шик подчертава по очарователен начин фризурата.

Конска опашка. Навийте косата на широки ролки и я разрешете. Разделете я на три части - средна и две странични. Хванете средната на опашка, а страничните разделете на по три тънки кичури. Усучете всеки един по отделно и го прикрепете към конската опашка.

Каре с бретон. Изсушете с дифузер косата, подстригана на актуалното каре. Разделете я със среден път и разрешете. Само долната част оформете на леки вълни за по-подвижна фризура. Отделете два по-плътни кичура и ги пуснете пред ушите. Украсете прическата с аксесоар, боднат над ухото - шнола-панделка или цвете. 

И без бретон. Ако искате гладко и по-изчистено каре, разделете косата с път в средата. Отделете два тънки странични кичура и ги сплетете, като започнете над ухото. Можете носите плитката, скрита зад него.

  

  

Всичко за семейството

Отпуснат секси кок
Отпуснат секси кок
Гладко каре
Гладко каре
Гъвкаво каре
Гъвкаво каре
Атрактивна конска опашка
Атрактивна конска опашка
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене