Господарят на скунксовете замени голфа с колело (галерия)

Тези дни столичаните с каски и велосипеди се увеличиха с още един. Репортерът на “Господари на ефира” Боби Ваклинов стана горд собственик на возило на две гуми. Преди това се придвижвал предимно с метрото. Направил си експеримент и установил, че пътят му от вкъщи до центъра с колелото е с 5 мин по-кратък, отколкото с подземното влакче.

Иначе до скоро се осланял на голфа си. При силната буря в София наскоро колата пострадала сериозно. Толкова, че вече е в моргата. “Получих колосалната сума от 400 лв., с които ще мога да снимам поне 30-40 клипа”, смее се Боби.

Него всички го знаят така, нищо че е Борис, кръстен на дядо си с царското име. Даже и някой да не го познава като име, със сигурност го е виждал да тича след сгафили известни личности. За да им връчи “Златен скункс” - запазената марка на “Господари на ефира” по Нова тв.

Боби причаква “жертвите” си в компанията на най-търпеливия оператор - Кристиан Минчев.
“Броим мухите, четем вестници, аз даже препрочетох всички детски книги, а колегата има най-различни игри на телефона си”, обяснява през смях Ваклинов. Даже понякога се дегизирал с перука, за да заблуди преследваните. “Няма обаче как да се правя на жена, защото съм прекалено тъмен балкански субект”, продължава да се шегува Боби.

Иначе си има униформа, по която много често го познават отдалеч - светъл костюм с каскет ала Шерлок Холмс. Визията била идея на продуцента на шоуто Джуди Халваджиян.
Двамата с оператора най-дълго чакали актрисата Елена Петрова, след като я бяха хванали да шофира в нетрезво състояние през 2011 г. “Дебнахме я 10 дни и най-накрая тя слезе при нас с една чиния с ягоди. Даже се шегувах с нея - къде  е сметаната”, смее се Боби.

Козата
Съботинка
и друг рогат
добитък

Всъщност Боби вече е известен не само сред тв зрителите, но и сред феновете на рапа. Тези дни той пусна и клипа към второто си парче “Неудобно”, в което ползвал “услугите” на козата Съботинка, родом от едно софийско село. Режисьор на клипа е Мария Моева, с която работи и в Господарите.

“Парчето е добронамерен бъзик с рапъра Сто кила, той е достатъчно широкоскроен човек, че да не се разсърди”, казва Боби. Смята да продължи с пародиите, досущ в стила на шоуто, в което работи.
За следващата си песен може да заснеме “едър рогат добитък от Благоевградско”, откъдето е самият той. Парчето се очаква през ноември и ще бъде “дисекция на политическите нрави у нас”.
Иска да покаже същността на рапа - че е социално ангажиран, а не само в парчета за секс, наркотици, хубави коли и жени, както масово се случва напоследък.

За най-големия си хит може да снима собственото си куче, порода “Джак Ръсел териер”. Питомецът е подарък от приятелката му Ивана и е кръстен на истинското име на американския рапър Еминем - Маршал. Боби живее с Ивана от няколко месеца. Запознали се, когато дошла на стаж в предаването. Сега вече е бакалавър по специалността бизнес администрация в УНСС.

На младини

Независимо че е едва на 26 г., когато говори за старта на кариерата си, използва определението “на младини”. Нормално, защото тогава е бил още в гимназията. Близо 3 г. работел в радиото на Американския университет в родния Благоевград “Аура” - имал собствено предаване за рап, “Мръсен ритъм”, водел и поздравително шоу. За да си докарва допълнителни средства, се заел и с по-тежката професия на къртач на покриви на стари сгради в града.
Страстта към стила музика, който харесва, определила и съдбата на къдриците му. Като истински рапър винаги е подстриган “първи номер”.

Още когато бил на 16 г., кандидатствал за репортер в “Господари на ефира”, но не го взели, защото бил непълнолетен. Като дошъл в София и се записал студент във Факултета по журналистика, Боби опитал отново. Този път го одобрили. И така вече 5 г. “Телевизията е с приоритет, но имам и какво да кажа в музиката, надявам се да мога да ги съчетавам и двете”, казва Боби.


Всъщност в миналото имал колебание и за нещо съвсем различно. Искал да стане палеонтолог, защото се интересувал от съдбата на динозаврите.
Даже няколко пъти търсил кости от големите животни в района на Благоевград, но нямал особен успех.
Боби има 2 братя от предишен брак на баща си. Батковците му го учели да играе шах, но той наблягал повече на музиката.

Материалът е на вестник "Труд"

Боби Ваклинов с приятелката си Ивана
Боби Ваклинов с приятелката си Ивана
Боби с адреналинките - брюнетката Виктория Кузманова, червенокоската Пепи Ялъмова и блондинката Камелия Аврамова.
Боби с адреналинките - брюнетката Виктория Кузманова, червенокоската Пепи Ялъмова и блондинката Камелия Аврамова.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене