Анджелина Джоли вече прави обувки

Опасни и съблазняващи. Точно като героинята на Анджелина Джоли в "Господарка на злото". Такива са обувките, които актрисата създава с френския дизайнер Кристиан Лубутен. Той прави модела специално за представянето на филма. Джоли излиза с тях на червения килим, пише "Труд".

Обувките са ръчно изработени в ателието на Лубутен. Токчето им е направено така, че да наподобява излизащ от обувката дим, а подметките им, естествено, са червени - запазена марка на французина. Трите цвята, в които първоначално са създадени - черно, бяло и златисто, са запазени за актрисата. Моделите, които ще бъдат пуснати в продажба, са само в два варианта - черни и червени. Желаещите да ги притежават ще могат да го направят само след предварителна онлайн заявка.
Линията е озаглавена Malangeli ("Лошата Анджели") и е вдъхновена от образа на Анджелина във филма на Дисни "Господарка на злото" . Там красавицата играе Злодеида - проклетата орисница от "Спящата красавица", която се облича в черно от главата до петите.

"Беше вълнуващо да работиш с някого, който има такова усещане за естетиката и такъв характер. Да опозная Анджелина по време на работата си с нея беше истинско удоволствие за мен", разказва Лубутен.
Цената на изработения от него и актрисата модел е 1495 долара, а средствата от продажбата ще бъдат дарени за SOS Детски селища.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене