"Приятели" се събраха (Видео)

Кадър: YouTube

Настъпи моментът, който феновете на прочутия американски сериал чакаха - част от звездите на "Приятели" се събраха в шоуто на Джими Кимъл.

Дженифър Анистън, Къртни Кокс и Лиса Кудроу се събраха пред малкия екран. Анистън беше интервюрана в предаването на Джими Кимъл, за да промотира новия си филм " Life Of Crime", когато Джими Кимъл настоятелно я покани да се присъедини с него в направения специално за шоуто декор на апартамента на Моника от сериала и й предложи да изиграе отново Рейчъл, а Джими да бъде Рос. Джими се пошегува, че е похарчил 80 000 долара, за да пресъздаде до детайли декора от 'Приятели". 

Къртни Кокс изненада публиката като влезе през добре познатата лилава врата, за да изиграе отново ролята на Моника Гелър, същото направи и Лиса Кудроу малко по-късно, като каза прословутите думи на Джоуи "Как я караш". 

Следващият месец сериалът "Приятели" навършва 20 години от създаването си. Много от почитателите искаха целия актьорски състав, който включва и Мат ле Бланк, Дейвид Шиумър и Матю Пери, да се събере за поне още един епизод, но Анистът потвърди, че това е невъзможно. 

За да се отбележи годишнината кафето Central Perk ще отвори врати с прочутото диванче, което участва в почти всеки епизод.

Вижте събирането на част от приятелите тук.  

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене