Вижте как хората от различни държави се борят с махмурлука

<span class="srcRef">Източник: <a href="http://www.shutterstock.com/" target="_blank" rel="nofollow">Shutterstock.com</a></span>

Махмурлукът е един от най-големите недостатъци на активния нощен живот. В различните части на света обаче има различни рецепти за изтрезняване, съобщава Mall359.coм

В Англия например лекуват махмурлука с наденица, увита в маслено тесто. Най-предпочитаният лек е обилна английска закуска. Тя се състои от яйца, бекон, колбаси, грах, домати, печени чушки, гъби, хляб и масло.

В Шотландия също предпочитат пържената храна. Шотландците не могат да устоят на колбасите от овче месо и картофения пай. В такъв момент много подходяща е и чаша Irn-Bru - плодова безалкохолна напитка, богата на кофеин.

Италианците пък просто пият кафе и зад тъмните си очила чакат махмурлукът да премине.

В Сицилия обаче имат специален начин за борба с последиците от пиянството. Там дъвчат сушени говежди пениси. Макар да има вкус на сушено говеждо, месото от пениса на бик е малко по-жилаво и се справя с махмурлука, по думите на сицилианците.

Както у нас, така и в Турция много хора борят махмурлука с шкембе чорба. В Германия предпочитат маринована херинга с краставици и чесън. В Бразилия ядат рибена чорба с кокосово мляко, лук, кориандър и палмово масло.

В САЩ пък пият коктейл Prairie oyster. Той се приготвя със сос Уорчестър, сурово яйце, лют сос и доматен сок.

В Лас Вегас борят пиянството в автобуса "Рай за махмурлука". Там специалисти вливат течности и витамини в организма и така той се възстановява много бързо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене