Диета: Ева Лонгория вае тяло с джогинг

Актрисата си позволява един ден в седмицата пълна почивка и хранене с любими вредни храни.

Обявена за жена за 2014 г. от мъжкото списание Maxim, Ева Лонгория може да се похвали с изящни ръце, плоско коремче и изваяни крака. Звездата от “Отчаяни съпруги” е естествено слаба и желае да остане във форма още години наред. За целта Ева съчетава диетата си с редовни тренировки. Ето някои от тайните на актрисата за поддържане на зашеметяващ външен вид.

Най-съществен принос за оформянето на апетитните извивки на Лонгория има нейното образование. Красавицата е завършила кинезиология (наука за движението на тялото), което я прави експерт по двигателната система и нуждата от различни тренировки за различните части. Повечето хора се захващат с дадена тренировка, без напълно да разбират своето тяло и влиянието, което видовете упражнения му оказват.
Вместо да правим някаква гимнастика, защото приятел или роднина ни ги е препоръчал, е по-добре да проучим процедурата и резултатите, които ще даде, детайлно. Не е нужно да се дипломираме като Лонгория, но стабилно проучване в интернет ще свърши работа.
 Лонгория споделя, че е свикнала да яде органична и свежа храна още от детството си, защото е отраснала в Тексас.

Звездата съчетава богатите на фибри зеленчуци като спанак и броколи с ядки и кисело мляко. Тя стои далече от захарта и въглехидратите, благодарение на което не натрупва килограми.

Ева Лонгория обаче не е пуританка и си позволява един ден от седмицата, през който да се поглези с любими и вредни за фигурата храни като пица например. Обичайно менюто на красавицата е следното:
 Закуска - омлет от белтъците на яйца или пресни плодове.
 Обяд - пуйка, пиле, задушени зеленчуци.
 Между обяда и вечерята - краставица с лимонов сок, ябълка със сирене, ванилово кисело мляко.
 Вечеря - сьомга, задушени зеленчуци.
 Ева спортува от дете. Играла е баскетбол, била е мажоретка. За да не  омръзне една и съща тренировка, красавицата съчетава тичането, плуването, йогата и различни серии от упражнения. Освен че оформят идеално тялото, тези дейности  помагат да освежи и ума си.
 Изследванията показват, че тренировките, направени с желание, дават много по-добри резултати от тези, изпълнявани с идеята само да отслабнем.

Ева, на която много често  се налага да пътува, е разбрала, че най-добрата тренировка за нея е джогингът. Така вместо да пропуска тренировките си, тя просто излиза и тича. Освен че изгоря калории, това  дава възможност да разгледа мястото, където е.

 Преди да стане известна, брюнетката е била фитнес инструктор, така че знае от какво се нуждае. Тренировките  са четири пъти седмично, като актрисата залага на упражненията за оформяне на тялото и ги предпочита пред кардиотренировките. След като загрее с бокс или тичане, Ева изпълнява поредица от упражнения, като прави по 15 повторения на всяко.

Материалът е на вестник "Труд"
 

Красавицата тренира 4 пъти седмично.
Красавицата тренира 4 пъти седмично.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене