Йори от Survivor готви следващата глава от плана си за елиминации

Тази вечер от 21:30 часа по bTV Survivor Йори готви следващата глава от плана си за елиминации. С второ писмо тя чертае схеми за Ваня като взима под внимание всички възможни сценарии. Докато приготвя „кюфтета”, Кхмер обсъждат потенциала на Острова на изгнаника за „финтове” в играта. Страхът завладява все по-силно сърцата и кара ума да създава нови изходи от опасността.

Преди дуела за оставане на Острова Владо Карамазов ще получи изненада. Той ще види как с помощта на подръчни средства Йори ще се превъплати в ролята на Агонцева, ще иронизира външния вид и отношението й. Няма да подмине и другия си „любимец” – „Сбърканичков”. Но дали забавленията и сарказмът ще й помогне да вземе скалпа на противника си и да определи хода на играта, зрителите ще разберат тази вечер.

Кхмер отново ще премерят сили в битка за лична неприкосновеност и право на номинации. Разделени на две и със завързани очи, сървайвърите ще изпитат сетивността на ръцете и добрата си ориентация. Играта ще мине под знака на болезнени удари, кеф, удоволствие и малко „злобичка”. Двама ще се гордеят от победите си, други ще се радват на властта и ще чертаят смели планове, някои ще се ядосват за загубата на важно преимущество, но кой ще спечели огърлицата, ще стане ясно утре вечер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене