Какво искат да чуят мъжете

Понякога се надяваме мъжете да могат да четат мислите ни. Понякога обаче господата предпочитат да им казваме нещата директно и право в очите, пише сп. "Всичко за жената". На тях не им харесва да гадаят как се чувстваме в този или онзи момент. Какво изпитваме рано сутрин или късно вечер. Щастливи ли сме с тях, какво ни прави нещастни. Все чудения, които предпочитат да нямат.


Какво не е наред
Почти винаги казваме, че сме добре, когато нещо ни е разстроило. Той е наясно, че сме ядосани, но той си няма на представа какво ни е изкарало от равновесие. Вместо да го караме да преразглежда всяка крачка, която е правил през седмицата, предпочита да му го кажем директно. Това ще му даде възможност да не прави една и съща грешка два пъти.


Какъв подарък искате
Ако не искате да получите за дар нещо, което ви се иска да ударите в главата му, тогава по-добре заявете гласно какво очаквате за рождения си ден. Или ако не искате да разкривате въжделенията си докрай, за да разберете доколко той ви познава, поне пуснете някоя и друга троха. Кажете, че ви се ходи на концерт, но не казвайте на коя банда. Оставете да ви изненада.


Къде да вечеряте
Ако искате да се храните навън, не чакайте да стане вечер, за да му го сервирате. По-добре му кажете за гурме предпочитанията си предварително, за да може той да направи резервация, ако ресторантът, който посещавате, е недостъпен без такава.


Какви са плановете ви
Не казвам, че трябва да му обяснявате в детайли желанието си за бебе на първа среща, но в някакъв момент от връзката си ще трябва да споделите какви са бъдещите ви житейски планове. Бъдете искрени за въжделенията си, които мислите, че ще ви направят щастливи. Ако има разминаванията във вижданията ви за съвместен живот, по-добре е да го знаете в началото на любовта ви.


Какво ви притеснява
Ако имате притеснения, свързани с връзката ви, не ги премълчавайте. Дори и да ви се струва, че това ще доведе до кавга, по-добре споделете с него, отколкото да го оставите да тъне в неведение. Ако имате съмнение, че той ви изневерява, по-добре го дискутирайте. Със сигурност ситуацията няма да е от най-веселите, но поне реакцията му ще ви даде някакви отговори.

Четете от днес новия брой на сп. "Всичко за жената", за да научите какво прави Мика Стоичкова след раздялата си с Иво Аръков и България, да вярваме ли на сънищата си, как модерно да скрием коремчето си и още много интересни и разнообразни теми.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене