Син чука новата на баща му за отмъщение ,кралят на циганите бие шестата си жена в ефир .(Снимки)

Кралят на румънската циганска музика Николае Гица преби в ефир бременната си приятелка, която палувала със сина му.

Николае научава за секса на Юлия с Нику
Николае научава за секса на Юлия с Нику

47-годишната легенда на попфолка в северната ни съседка пред телевизионните камери се нахвърли с юмруци и ритници върху засуканата блондинка Юлия и я спука от бой на канапето. Неособено умелата намеса на охраната предотврати по-сериозни наранявания на младата дама, която е шестата жена, която ражда деца от Гица.
Певецът бие бременната си изгора с една ръка
Певецът бие бременната си изгора с една ръка

Инцидентът се разиграва в изключително популярно токшоу по една от румънските телевизии. Гости в студиото освен Гица и Юлия са една от бившите му съпруги Нарциса и синът от нея Нику. Приятната атмосфера на закачки и шеги между водещ и певец е прекъсната от репликата на наследника му: Спах с твоята приятелка Юлия. Невярващият на ушите си Николае пита Нику: "Искаш да кажеш, че си правил секс с тази жена?", като сочи към настоящата си изгора, изпънала се удобно на канапето. "Да, правих", е краткият отговор на пълнолетния Гица-джуниър.
Охраната едва усмирява полудялия милионер
Охраната едва усмирява полудялия милионер

Още на следващата секунда най-известният изпълнител и композитор на цигански песни в Букурещ хваща Юлия за косата и започва да я налага. Бившата танцьорка отнася няколко шамара и юмруци в главата и тялото, преди гардовете да я спасят от публичен линч. Обезумелият Николае трудно удържа гнева си. Кълне и псува благоверната си, която е изведена от студиото от солидна охрана. Нарича я "курва", "помияр" и "боклук". Гица продължава с канонадата си от ругатни, които насочва към Нику.
Русата му приятелка напуска студиото пребита
Русата му приятелка напуска студиото пребита

"Защо го направи", пита сина си певецът. "За да ти отмъстя за това, което направи с мама преди години, когато й кръшкаше наляво-надясно, без да ти пука как тя ще се чувства", отговаря невъзмутимо Гица-джуниър. "Ти се подигра с мама и аз ти го върнах тъпкано. На Юлия й хареса сексът с мен. Даже пожела да се видим още няколко пъти, което и направихме", допълва Нику, което е едно от десетте деца на Николае от пет различни съпруги. "Това е най-голямото наказание, което можах да ти причиня. Да бъдеш публично унизен", ликува младият мъж.

Синът му Нику отмъщава за гаврата с майка му
Синът му Нику отмъщава за гаврата с майка му

Съкрушеният певец милионер, който се смята за Кръстник на попфолка отвъд Дунава и се самообявява за Крал на циганския ритъм, напуска телевизионното студио полудял от яд. Още на другия ден оповестява публично, че се разделя с Юлия, която в началото на 2016 г. трябва да му роди 11-ото дете. Роден под името Николае Лингурару, певецът още от малък губи родителите си и живее в крайна бедност заедно с братята и сестрите си. С тримата от батковците си е принуден да работи от малък, за да издържа фамилията си. Интересът му към музиката е наследен от неговата майка, която била добра певица. Така още на 8 годинки Николае започва да свири на акордеон, а малко след това и да пее. Междувременно усвоява и цигулката и в продължение на няколко години е част от голям ромски оркестър. През 1992-ра Гуца издава и първия си албум. Репертоарът му и до днес е огромен и впечатляващ с разнообразието от стилове. Той е от първите, които още в средата на 90-те години започват да записват авторски песни с етно елементи. По неговите стъпки днес върви и дъщеря му Николета Гуца, която вече има няколко албума и се котира добре сред феновете на циганската музика - манеле.

На златната му корона е изписано: Гица - Краля на манелето
На златната му корона е изписано: Гица - Краля на манелето

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене