"Мис България" стана хит в мрежата заради гафа на "Мис Вселена"

Снимка на "Мис България 2015" Радостина Тодорова, която окуражава носителката на титлата „Мис Вселена” да вземе короната си, стана хит в глобалната мрежа.

Кадрите са от минутите след безпрецедентния гаф на водещия на конкурса, който първоначално сбърка името на победителката и обяви, че короната печели „Мис Колумбия”.

След като Стив Харви се извини за грешката си, филипинката Пиа Алонсо Вурцбах остана безмълвна и не знаеше как да реагира. Именно тогава дойде и най-ценната подкрепа от страна на нашата представителка.

Точно този момент е вдъхновил ентусиасти, които веднага споделиха кадрите и написаха: "Дори да знаем какво трябва да направим, винаги търсим този един приятел, който да ни подкрепи да го направим. Всеки има нужда от една "Мис България" в живота си".

Заради учуденото изражение на Пиа на финала се появи и видеоколаж с нея, Джон Траволта и Радостина.

Самата Тодорова също се похвали в профила си във Facebook, че е станала известна с подкрепата си и разказа какво се е случило.

"Казах й: "Go, go girl. Go and take your crown". Филипинците сега ми благодарят, защото бях първата, която я подкрепи, докато цялата зала я освиркваше. За мен е чест да познавам лично "Мис Вселена 2015", коментира българката.

Радостина е на 20 години от Враца. През 2014 г. тя печели лентата „Мис Национален отбор по футбол" и става талисман на тима.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене