Фестивал на ужаса в Мексико. Пиян бик ме гони, мамо!

Пияндурници поливат отрязаното ухо на бика с още алкохол

Убиват с камъни добичетата по време на алкохолно корида

Жестока и алкохолна смърт причиняват натряскани мексиканци на бикове по време на корида.
В мексиканският град Тлакоталпан ежегодно се провежда абсурден фестивал, по време на който местните жители напиват биковете и ги измъчват до смърт. С този идиотски обичай те почитат Дева Мария на Канделария. В нейна чест мъжете от градчето натряскват до козирката мощните добичета, след което ги развързват и ги пускат да търчат из градчето. Мъжагите, които се включват в алкохолната корида, буквално се гаврят с животните. Фестивалът продължава една седмица, в която площадът е окървавен, а биковете и мъжете от града не изтрезняват.

Местните напиват биковете и се гаврят с тях
Местните напиват биковете и се гаврят с тях

Някои от животните успяват да се измъкнат само с отрязано ухо, но повечето ги грози ужасяваща и мъчителна смърт. Вследствие на алкохола те са в несвяст и нямат координация и сили да се защитават. Това дава надмощие на псевдотореадорите, които целят с павета животните, ритат ги с всичка сила и им режат ушите и рогата по особено жесток начин.
Въпреки че от тази година местната управа забранява докосването на животните по време на надпреварата, домашната текила определено пречи на забраната.
"На никой не му пука, че е забранено и се гаврят с горките животни. Не мога да ги гледам. Обикновено се крия вкъщи, докато чувам истеричните и пияни викове на съгражданите ми, които изтезават бикове", коментира жена от Тлакоталпан.
Активисти успяват да съберат над 160 000 подписа в онлайн петиция против провеждането на подобни безмилостни към животните фестивали.

Животните не са координирани и не могат да се защитят
Животните не са координирани и не могат да се защитят

"Фестивали като този се осъществяват в Испания и Мексико с единствената цел хората да измъчват животните. Това е само един пример за нечовешкото ни отношение към заобикалящия ни свят. Смятам, че е редно да сложим край на подобни безскрупулни деяния", коментира един от природозащитниците, който участва в борбата
Мъчителната фиеста продължава всяка седмица
Мъчителната фиеста продължава всяка седмица
срещу подобни прояви.

текст снимки

a - Пияндурници поливат отрязаното ухо на бика с още алкохол

b - Животните не са координирани и не могат да се защитят

c - Мъчителната фиеста продължава всяка седмица

d -Местните напиват биковете и се гаврят с тях

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене