Радо Шишарката от болницата: Жив съм!

Радо в момента е в болница, но скоро се прибира при съпругата си Силвия

Иво АНГЕЛОВ

"Жив съм! Нека да не бързат да ме отписват - положението ми не е толкова драматично, колкото някои хора опитват да ме изкарат. Съвсем скоро пак ще съм добре." Това заяви пред "България Днес" титулуваният певец Радо Шишарката директно от стаята си в столичната болница ИСУЛ.


Той е настанен в лечебното заведение, след като преди няколко дни преживял мозъчен кръвоизлив. Първоначално бил настанен в "Пирогов", но впоследствие го преместили в ИСУЛ, за да му направят изследвания. "Радо участваше в снимките за новия сезон на "Столичани в повече", когато изневиделица му прилошало. Не знам дали от притеснение или от нещо друго, но не се почувствал добре. Скенерът показал, че има мозъчен кръвоизлив", разказа пред вестника съпругата му Силвия. И допълни: "През цялото време беше в съзнание и не е изпадал в някакви критични ситуации. Четох на различни места, че положението му е изключително драматично, но това не отговаря на истината. Родителите му може да прочетат неверните неща и силно да се притеснят".


"Пишете, че съм добре и нямам търпение в събота да ме изпишат от болницата. Искам хората да спрат да си измислят истории за мен", каза още Шишарката, чийто глас звучеше доста енергично.


В сряда любимецът на няколко поколения трябваше да има участие в популярна механа в Студентски град в столицата. В последния момент обаче участието му беше отменено, което предизвика вълна от недоумение сред почитателите му. Съпругата му Силвия се обадила на собственика на заведението и обяснила, че участието няма как да се състои заради здравословното състояние на Радо.


Известно време Шишарката няма да има участия и ще си почива, докато напълно възвърне предишната си форма. "Пак ще бъда на сцената и отново ще се забавляваме с хората по заведенията както само ние си умеем", беше категоричен Шишарката, който е известен с лудите купони по нощните заведения.


Малко известен факт е, че певецът и съпругата му имат благотворителна фондация - "Хора за хората", която цели да помага на деца в затруднено положение. Далеч от светската суматоха двамата правят дарение на различни социални институции.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене